Jump to content
GIGN Forum

Hooker ?


SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

Tatad izstastisu visu kas man uz sirds par so keksu, kr4 re kur ir aizdomigais demo http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-05-31...16-cs_italy.zip

Tatad vispar es nesaprotu, ka calim rekcija ka zibenzelim, es saprastu ja vins biezi izsautu kadus parbaudes savienus, ta kad palin knapi aaraa, bet celis vienmer ka izsauj, ta ari kads tur ir, ko varam jau pamanit ari demo sakuma, bet visaizdomigakasi bija 11 minute, kad calis bija ienavcis atpkalaj serveri.. Skatas raundu 11 minute, calis iekapj taja majinja spele pie ct, es esmu paspejis tur ielist pie ta galda (cs_italy) un vins vienkarsi nenak, gaida, gaida, gaida, kamer beidzot sagaida kad es saku kusteties.. Tiesi nakamaja raunda atkal, esmu taja pasa majinja aiz viena cita stura, un atkal calis vienkarsi nelien aaraa, nelien un cauri, nav man wh laprat ieluritu vinu ar to.. Esnesaprotu, kas vinam kads 6prats, intuicija vai kas? Nu nav tas reali, dari ko gribi..

Nezinu kapec neliku pie sudzibam, bet lai nu paliek.. Nezinu var jau but ka kludos, bet loti stipri saubos..

++ pielauju domu, ka varbut jau ari kludos, jo sodien esmu diezgan svaks..

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

Jānolūr demo. editošu

edit: izteikts wh, čalis izbēg no situācijām, kad ierauga pretinieku sev nelabvēlīgā situācijā, šauj pirms pamana un vēl tāda čīteriska spēles maniere... slēpt viņš savus čītus māk riktīgi labi, ik pa raundam izslēdz arī.

ieraudzīšu, banošu ;)

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Noskatijos lidz 21 min un visu laiku shaubijos, bet tad kronis visam 20 min :) nevar buut nerunas!

Spelejot par Ct pasha sakuma kad schwarz ielida taja sturi domaju nu varbut kka uberigi vareja sadzirdet kad vinjsh ieskreja ieksha, bet es neko nedzirdeju, tpc par to momentu nebiju drošs.

Tad uz beigam vinjsh saka pavirshi spelet, proti neparbaudija visus sturus, bet to atsaka pec tam, kad no C saka precizi shaut par Ts mājā :)

Bet nu 20 min nu vnk chalis busted XD, parbaudija tikai to sturi, kur galds par parejiem vinjam pox (un chali aiz mucas nu tik smuki vnk unreal) : :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Viņs vienreiz nomainīja niku no dlphn uz HOOKER, tāpēc likās, ka tas varētu būt dolphins un neko īpaši nemēģināju saskatīt. Tā kā dolphins apstiprināja, ka tas nav viņš, tad gan jau kāds fakins čīteris vien ir. :)

Link to comment
Share on other sites

:)

viņš vienreiz nomainīja niku uz popcha, tad es arī tā nemaz nepievērsu īpaši uzmanību, jo popcha aptuveni tāpat krušij. šodien tikai iedomājos, ka popcham ir cits niks gignā reģistrēts - 203202. Bļin, piemānīja mūs :)

p.s. n00ke, TU SPĒLĒ CS? w0000t

Link to comment
Share on other sites

Vopervih, ja ne popcha i ne dolphin... prosto estrj takaja vesh kak exec cfg .......

ja ne razu ne zaiknulsa 4to ja dolphin ili pop4a eto vopervih.

Popcha moi bivshij odnoklasnik i igraju ja ne huzhe ego vo vtorih.

V tretih, esli kakoi libo admin ne verit v to kak ya igraju mogu zapustitj fraps na vsju igru(mapu) potom zakinutj na HDD ese ktoto zaho4et udastoveritsa ja v elike 4asto bivaju..

znajut menja pod nikami xAc hOOrAj NoAda

Link to comment
Share on other sites

nu i nakonec o demkah, ja 4asto za kompom kushaju tak4to esli prosto stoju v kakomto meste i na ugol vesj raund smotrju eto ne wh :) ese posmotretj kak ja igraju neskoko demok odnoi mapi stanet jasno 4to vsevrema v 1 meste begaju odinakovo

ja ponimaju 4to ne vkaif igratj s 4elom kotorij virubaet tak vsevremja.. a s drugoi storoni kakoi tolk vam igratj s dodikami kotorie ili ne umejut igratj ili tupo celjatsa 4erez steni po 4elam... poka igral mezhdupro4em 4elovek 50 takih vstretil

Edited by HOOKER
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...