SchWarZ ;) Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 (edited) Tatad izstastisu visu kas man uz sirds par so keksu, kr4 re kur ir aizdomigais demo http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-05-31...16-cs_italy.zip Tatad vispar es nesaprotu, ka calim rekcija ka zibenzelim, es saprastu ja vins biezi izsautu kadus parbaudes savienus, ta kad palin knapi aaraa, bet celis vienmer ka izsauj, ta ari kads tur ir, ko varam jau pamanit ari demo sakuma, bet visaizdomigakasi bija 11 minute, kad calis bija ienavcis atpkalaj serveri.. Skatas raundu 11 minute, calis iekapj taja majinja spele pie ct, es esmu paspejis tur ielist pie ta galda (cs_italy) un vins vienkarsi nenak, gaida, gaida, gaida, kamer beidzot sagaida kad es saku kusteties.. Tiesi nakamaja raunda atkal, esmu taja pasa majinja aiz viena cita stura, un atkal calis vienkarsi nelien aaraa, nelien un cauri, nav man wh laprat ieluritu vinu ar to.. Esnesaprotu, kas vinam kads 6prats, intuicija vai kas? Nu nav tas reali, dari ko gribi.. Nezinu kapec neliku pie sudzibam, bet lai nu paliek.. Nezinu var jau but ka kludos, bet loti stipri saubos.. ++ pielauju domu, ka varbut jau ari kludos, jo sodien esmu diezgan svaks.. Edited May 31, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 (edited) Jānolūr demo. editošu edit: izteikts wh, čalis izbēg no situācijām, kad ierauga pretinieku sev nelabvēlīgā situācijā, šauj pirms pamana un vēl tāda čīteriska spēles maniere... slēpt viņš savus čītus māk riktīgi labi, ik pa raundam izslēdz arī. ieraudzīšu, banošu Edited May 31, 2008 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Noskatijos lidz 21 min un visu laiku shaubijos, bet tad kronis visam 20 min nevar buut nerunas! Spelejot par Ct pasha sakuma kad schwarz ielida taja sturi domaju nu varbut kka uberigi vareja sadzirdet kad vinjsh ieskreja ieksha, bet es neko nedzirdeju, tpc par to momentu nebiju drošs. Tad uz beigam vinjsh saka pavirshi spelet, proti neparbaudija visus sturus, bet to atsaka pec tam, kad no C saka precizi shaut par Ts mājā Bet nu 20 min nu vnk chalis busted XD, parbaudija tikai to sturi, kur galds par parejiem vinjam pox (un chali aiz mucas nu tik smuki vnk unreal) : Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Viņs vienreiz nomainīja niku no dlphn uz HOOKER, tāpēc likās, ka tas varētu būt dolphins un neko īpaši nemēģināju saskatīt. Tā kā dolphins apstiprināja, ka tas nav viņš, tad gan jau kāds fakins čīteris vien ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Arī pirmstam pētīju citā kartē. Vainu čalim laba reakcija un intuīcija vai WH. Bet sliecos uz to ka WH Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 viņš vienreiz nomainīja niku uz popcha, tad es arī tā nemaz nepievērsu īpaši uzmanību, jo popcha aptuveni tāpat krušij. šodien tikai iedomājos, ka popcham ir cits niks gignā reģistrēts - 203202. Bļin, piemānīja mūs p.s. n00ke, TU SPĒLĒ CS? w0000t Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_OddY* Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Pirms kādām divām nedēļām džeks ar aimu un wh šava tik hs pēc hs. Un tagad atkal brīvi spēlē uz gigna, un adminiem pie kājas cik redzēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Vecais, saproti mani! Tas ir fakins vienaudžu spiediens. Bet es jūtu, ka tūlīt atkal jāmet nost P.S. HOOKER tagad gignā kapā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 darek vinju nebano, ieiet kads kam drosme nobanot XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 ir wh. pat nemēģina slēpt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Kāds viņu izbanos ibio rio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) jonathans tikko bija serveri, bet nenobanoja EDIT: Sorry domaju ka vinjsh izgaja P.S Izbano to ozo slide man jau kadi 3 demo ir bijushi par vinju, bet aktivi ir tikai viens, kursh ir publicets web Edited June 1, 2008 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 nobanoju...uzticoties raprock'a teiktajam, jo pats demo neesmu redzeejis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Nobanoja gan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOOKER Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Vopervih, ja ne popcha i ne dolphin... prosto estrj takaja vesh kak exec cfg ....... ja ne razu ne zaiknulsa 4to ja dolphin ili pop4a eto vopervih. Popcha moi bivshij odnoklasnik i igraju ja ne huzhe ego vo vtorih. V tretih, esli kakoi libo admin ne verit v to kak ya igraju mogu zapustitj fraps na vsju igru(mapu) potom zakinutj na HDD ese ktoto zaho4et udastoveritsa ja v elike 4asto bivaju.. znajut menja pod nikami xAc hOOrAj NoAda Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOOKER Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 a nu i eshe koe4to five points posmotrite forum tam pro menja mnogo 4e interesnogo pisali tozhe Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOOKER Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) nu i nakonec o demkah, ja 4asto za kompom kushaju tak4to esli prosto stoju v kakomto meste i na ugol vesj raund smotrju eto ne wh ese posmotretj kak ja igraju neskoko demok odnoi mapi stanet jasno 4to vsevrema v 1 meste begaju odinakovo ja ponimaju 4to ne vkaif igratj s 4elom kotorij virubaet tak vsevremja.. a s drugoi storoni kakoi tolk vam igratj s dodikami kotorie ili ne umejut igratj ili tupo celjatsa 4erez steni po 4elam... poka igral mezhdupro4em 4elovek 50 takih vstretil Edited June 1, 2008 by HOOKER Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOOKER Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) http://five.lv/forum/viewtopic.php?t=551 http://five.lv/forum/viewtopic.php?t=576 Edited June 1, 2008 by HOOKER Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-05-24...845-de_nuke.zip iemaaciisi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOOKER Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 predidusihj topik moi smotri Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 A vai tad shitais ir kaut kads OLDSCHOOL vai patstaviigais players,ka vinjam tada uzmaniiba tika veltiita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 viņš tāpat nemāk spēlēt, pat ar wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 hoorajs? gotgame kā tevi noliek par wh, pat mūviks tur ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOOKER Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 a ti 4to malo levih muvikov videl ? da i ja dumaju ja bil bi banned otovsudu eseb bil s wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_OddY* Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 kakoj wh, togda s polnim komplektom v stenachki streljal, potom virubal i kogda tebja zastrelili - HOOKER says: lol wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now