Jump to content
GIGN Forum

Leak


Nupe
 Share

Recommended Posts

Taa.. saaksim ljoti detalizeetu pamaaciibu...

1. Atver hammeru(VHE... Valve Hammer Editor)

2. Atver savi Mapi>> File>Open(karte.. pa kuru tu peec tam skraidiisi)(Zem teksta, kas atrodas augshaa("Valve Hammer Editor"))

3. Tad tur tev buus jaatrod sava mape. Atrodi kur rakstiits "Look in:..." Blakus tam(pa labi) ar 2. ikonu (skatoties no kreisaas uz labo pusi) un klikshkjinot uz mazajaam 16x16px(pikselju,punktinju) bildiiteem un nosaukumiem tev kaut kaa bus jaaizrokas liidz savai mapei. Apmeram 20minuushu laiku tu pieradiisi.

4. Tad uzklikshkjini 2X(divas reizes) uz taas ikoninjas(taas bildiites 16x16px) un taa teksta.

5. Mape atveersies varteikt tuuliit(tas atkariigs cik tev aatrs PC(Personal Computer,Personaalais Dators).

6. Kreisajaa malaa buus taada bultinja(taisne(AB) no kuras viena gala novilktas 2 taisnas, kas kopaa ar taisni AB veido 45* lenjkji) ar paleeku background(fonu).

6. Paskaiti 4 bildiites no taa uz leju(leenam laid galvu lejaa kamer tavas acis centraa ieraug 5 bildiiti) un tu ieraudziisi taadu bildiiti: Ar vairaakiem plakaniem kvadraatiem, kurus iekraasojiet tumshaakus/gaishaakus tiek radiits 3d(3 dimensionaalu) effekts.

7. Uzklikshkjini uz taa(ar peli).

8. Atrod vietu kur tev leak(lai sho visu izskaidrotu.. bus vajadziigas 30min(minuutes)).

9. Novelc taisnstuuri no viena leak gala liidz otram. Protams X/Z(side,saanu),Y/Z(front,priekshas) skatos pavelc vinju platumaa(peli velkot uzmaniigi uz leju).

10. Nospied ENTER.

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Tu tur drošvien esi, ko piņķerējis ar carve vai arī dekompilējis kādu mapi, kur ir visi solidi 1. unit plati. Jo sanāk, ka ķipa startpa ir ciet, bet ja ir stūris pret sūtri tad tā pat tā vieta skaitās kā vaļā!

Link to comment
Share on other sites

NU nezinu gan... Man liekas tā nav, ir bijuši bruši uz brušiem un nav leak, un ir bijis arī normāls bruš ar leak, uztaisa tādu pašu un vairs nav. Man liekas tas hammera gļuki, ja neskaita kur tiešām ir dirka.

Link to comment
Share on other sites

Nu viņa gadījumā es neko nevarēju noteikt kā tik uz bildi uzmetot aci, jo viņš tik dod .bps bet ja vajag tuvāk paskatīties, lai iedot .rmf failu, jo iemesls kāpēc rādas LEAK ir visādi. Visbiežāk tie ir saistīti ar neprasmīgu griešanu vai ko tādu, bet ar LEAK var būt arī saistīts kāds enitijs, kas izrausa LEAK efektu, bet tur nemaz nav nekādas spraugas. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...