Jump to content
GIGN Forum

Latviesu Valoda


SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

Krc sodien bus kaud kads skolas eksamens latviesu valoda, viens no uzdevumiem bus tads, ka no teksta bus jaizraksta vajadzigie vardi, proti, apvidvardi, homonimi, sinonims, frazeologisms, salidzinajums, poetisms.. Man inetere kad vel sie sudi varetu but kas jaizraksta, ble veca latenes klade kaut kur nozudusi, nesuda nevaru atrast, varbut seit ari ir visi ? :)

Ir uzgoogleeju un laikam ka tomer tas ir ari vis :)

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

11, nu jau vis, uzrakstiju, ble bet psc stulba ucene, nelaiz uz ateju.. Beigas ta saka gribeties mist ka pilnigi acis cirtas, ble ka pakustos likas ka kungjis parspraks, un vel palicis viens uzdevums rakstiskais (100 - 150 vardini)un par curasanu vien domaju, kaut ka jau uzrakstiju, ceru ka nezurakstiju kaut ko par urinu. Johaidi ne parskatijos to darbu neko ka pabeidzu skreju aaraa no klases (biju 1) un p[a taisno uz ateju, kadu 1min vismaz mizu, ble rekords..

Link to comment
Share on other sites

Ne pa tēmu, bet es atceros vienu interesantu atgadijumu. Mani ar vienreiz nelaida ārā uz labierīcībām, a vajadzēja tā, ka likās pārsprāgshu. Vienu brīdi vairs neizturēju.. Piecēlos kājās, gāju uz stūra pusi un teicu, ka tūlīt nochurāšu tapetes, ja nelaidīs.

Skolotājai palika žēl (drošvien, ka savu tapešu, nevis manis) un palaida. ^^,

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...