SkaM^ Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Last Seen: Today, 17:59 Ko jūs gribejāt? Ka vins 24/7 online ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) un ctts.lv forumā viņš arī neko nesaka :D Šis topiks tikai izveidots 18.00 Viņš pēdējo reizi online bija 17.00 iespējams tādēļ viņš neko neraksta? EDIT: O! Kāds pasteidzās. Edited May 25, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 kur wh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Nu un ka chiitoja!! samurays pareizi saka! ja vins nav chiitojis gignaa tad kaada jums vispaar gar to dariisana!! es pats esmu ex-baned @ gign and so what?? es pazīstu novijas labaak nekaa juus un zinu ka gignaa vins nekad muužā nečītotu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 uu, esmu populars Varētu jebaļņiku sadauzīt, vislaik tēloja trako pro killeru u.c Gribetu redzet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecais-krabis Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Nu šādā topikā nevar neko neierakstīt... Novijas, tas ir vienīgais ko tu vari pateikt? kur tad visas atmaskas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Taja video tas esi Tu vispār??? Jo no šitā visa es neko tā arī nesapratu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 atmaskas? Priekskam ? Nav vajadzibas. Ja tas esmu es Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Ja arii tas bija novijas... tad tagad vinjam manupraat veelme 4iitot gignaa buus nokritusi liidz 0, jo tagad admini laiku pa laikam pieveersiis vinjam uzmaniibu! p.s. bet es vinju ljoti reti redzu serverii ja nemaldos ar niku novijas vinju esmu manijis tikai 1 reizi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Novijas sētas pro killers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 protams, kaa tad vinjsh savaadaak paspees visos topikos kko ierakstiit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 and kuz im new in cheat busting buisness. Vauuu cik forši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 dēm es domāju, ka tas topika nosaukums nozīmē "čīteris aizbēg" vais kas tāds, bet novijas ir niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Nesaprotu jūsu loģiku - kāda velna pēc viņš jābano no GIGN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Wh stabili var redzeet tadelj ari pats chalis ir bezspeciigs p.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Gadu atpakal vins jūs visus ( ar iznēmumiem ) bez nekādiem chītiem saliktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) Es nesaprotu, kapec tik liela uzmaniba ir pieversta vinam ko? It seviski ja vins seit tik patka nespele, vienigi foruma uber biezais rakstitajs... Tad jau piemeram pa kadu sitadu SauSagE^^ ari var sakt dirst, mosk sis ari vienu reizi te spelejis, bet citojis ir.. Ble vispar pats atceros ka pirms kadiem 3 gadiem ari krusiju ar paligprogramam, tie tik bija laiki, protams kada draugu vai ari tika atrasts kads 1 dienas serveris Tagad vispar, gadus 3 nav pc citi. Var jau but kad kaut kur kadu dienu esmu netisam kaut ko novilcis, bet stipri saubos.. Edited May 26, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 bla es taa arii nesapratu no kurienes 4iiteris novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
enap Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Ir ir wh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 cik es sapratu, vinsh tur ir admins zem nika Xaeq.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Par šito lietu - kāds var pierādīt ka tas ir tas pats novijas? Ja nevar tad vispār nav ko runāt, ja arī var tad varētu spriest ko darīt. Linkā ko iedevu bija topiks, un serveris kur viņu pieķēra. Un pats arī diskutēja tur, takā nekāds fake nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Neuzskatu, ka tā čītošana, būtu tik smagi nosodāma... Tā ir tikai spēle un nekas vairāk............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) omg, katra otraja foruma par manim rakstits Viena piecera pa visiem izmetaja. Edited May 26, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Viena piecera pa visiem izmetaja. FAILED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 nu ja un es arii nesaprotu kapeec soda par dopnga lietoshanu taa tak ir tikai speele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now