Jump to content
GIGN Forum

Level Up!


Recommended Posts

Vēlamās tiesības Ban, Gag!

Ban - ir ļoti bieži, kad serveri nav admini ar ban tiesībām un līdz ar to arī parādās 4iteru uzplūdums (visbiežāk pec 24.00). Piemēram, vakar spēlēju ice, ienāk viens 4īters(speed+aim), nu ok es nobindju slay, pec pirma slaya chalis iziet, tas pats chalis atnāk atpakaļ ar citu niku, pajiet viens raunds, kad atkal nobindoju slay un tā kādus 3 raundus viņš tur gāja līdz ienāca, cits players un uztaisa multi-kill, es nodomāju tas tas pats chalis un atkal bindoju, pajiet viens, otrs raunds un chalis neaiziet un sāk man dirst virsu, nu jā esmu kļūdjies!

Esmu daudz reportējis 4iterus caur admina chatu (protams viņi tiek izbanoti un viss ok), bet bieži gadās tā, kad admins ieiet spec tad 4alis sāk bototies! Labi atzīstu, ka esmu kļūdījies ar strēlnieku, bet kam negadās. Un ja būs kāds tāds chalis par, kuru nevarēšu būt 100 proc droš paprasīšu kādam citam adminam papētīt!

Gag - domāju bez gag mūsdienās ir grūti iztikt, jo vienmēr, ja tu zabis nospēlē atrodas kāds bots un sāk dirst tev virsū, protams man ir palīdzējuši citi admini uzliekot viņam gag, bet tik pat labi tas admins var būt pretējā komandā un chalis var izmantot team say vai mikrafonu! Ja kāds pec gag taisīs reconnect banošu uz 10 min.

Ceru uz atsaucību!

P.S Admini, kas atbalsta varētu būt tie, kam esmu reportējis 4iterus!

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

Nesapratu, ko isti doma, bet ja doma par to, kad chalis uztaisa multi-kill un nekur neaiziet, tad tur bija domats ta, kad es slayoju 4iteri vinjsh iziet no servera un atnak atpakalj ar citu niku. A shis nekur negāja tpc ari sapratu, ka laikam nav istais. Ceru tagad saprati :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Miedziņš serverī spēlē bieži, man dažkārt ir paziņojis par čīteri serverī, kas pēc tam tiek nobanots. Uzvedas labi, bet galvenais, ka bieži spēlē. Kāpēc gan neiedot šīs tiesības? Gags vispār ļoti noderīgas tiesības tagad, jo ļoti daudziem spēlētājiem serverī vajag aizvērt muti. rec

Link to comment
Share on other sites

Nu tu jau neesi bieži serveri, tpc arī tev neesmu reportejis (laikam vienu reizi tikai :ermm:)

Esmu reportejis ari ieksh 4iteru reporteshanas topiku (varu jau tur sarakstit visus nikus, kas pa naktim uzpeld, bet vai no ta butu jega? Ta pat neviens tur neskatas). Un jebkura bridi var nonjemt to ban, liela muiža! :blink:

Labakie 4iteri ko esmu reportejis ir zupa un white korn! :muahaha:

P.S Ka tad, lai es tev pieradu ka maku atpaziit 4iterus?

Link to comment
Share on other sites

tas aiznjem laiku, baigi man patik rakstit sudzibu par 4iteri, kuru pa to laiku kamer rakstu varetu nobanot kads admins :pizdiblee:

EDIT

Skatoties statos man ir vislielakais onlain laiks serveri pec jaunajiem statiem(ielieku pat jonathanam :) )

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja govorju REC , potomu4to Miedzinsh zaebal pisatj sudzibas na teh, kto uze ne zajdet v zizne pod etimi nickami (Marl, by kickman :), by papay :) ). puskaj sam vo vremja igri reshaet banitj ili net, a ne pishet topiki posle togo kak ih uze i ne najdesh :lolza:

ONLY REC :slap::khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Es ilgi sheit nreakstiiju neko, jo mans viedoklis taapat buus tikai maza dalja no leemuma!

Tomeer es saku, ka midzinjam vajag ban! Tomeer speelee labi un maak atpaziit! Uzskatu, ka vinja online time vareetu arii paliidzeet 4iiteru kjershanaa, jo cinsh pa vakariem un naktiim biezhi kapaa, tajaa laikaa padlas 4iiteri viss trakaak lien aaraa!

REC!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...