Jump to content
GIGN Forum

Rohan

~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pieregojos zem nika meersy (double e), tā kā addojiet mani listiem...

Spēli jau novilku, tagad instalējās.

Sākšu laikam ar priestu.

GIGN foruma vārds: m3rsy

IGN: meersy

Class: Healer

Guild: -

Edited by m3rsy

Es, laikam tāpēc, ka nemēģinu īpaši iedziļināties šajā visā, nerubiju, kur tad īsti jūs spēlējat.

Pagaidām updeitošu topiku, bet būtu forši ja vincis nolokotu un kāds cits uztaisītu jaunu. :)

Te arii neliels resume no cilvekiem, aks ir speleejushi, es teiktu pat loti objektiivs veerteejums :thumbsup:

Kaa pashi speletaaji raksta, nekas iiapsh, loti lidziiga citaam speleem, bet tas ir tieshi tas, kas vajadziigs man neko krutu, nekadus baigos quest vai milziigu pasauli, jo man to nevajag, man tam nav laika, es vnk gribu parastu mmorpg, kura labi pavadiit laiku :) Kad labais laiks beigsies un tas esot ap kaadu 30lvl, runasim talaak ;)

Lol pagaidaam nevar suudzeeties :D Shonakt normalau party noravaam, kadas 2 h no vietas vnk mochilka, vnk mobi respawn tads, kad mees nespejam vinjus sist :thumbsup: Karoche ir ir funs, tikai jaazin, kur mekleet, pliki skraidiit unkachaaties ponta nekada :pizdiblee:

rohancx1.jpg

Bilde no muusu mochilkas :D

Edited by bencik

Tas tak ir cits video lol.

Es tikai nesaprotu, nafig viņam ir tik sarežģīti tie bindi? Nu, nav aizpildijis par pirmo rindo, kad jau liek shift+ rindā un vēl, kāpēc viņš uz tiem bindiem klikšķina ar peli, nevis spiež pa pogām?

Kura ir visforšākā klase ? Man izskatās, ka pārsvarā spēlē ar Dekaniem. Es paņēmu Dark Elf. Dodiet man iemeslu pārdomāt, kamēr neesmu vēl sācis spēlēt. No rīta sanāca tikai ieiet, paskatīties, cik daudz lago un iziet.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...