Jump to content
GIGN Forum

Rohan

~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Njā diezgan grūti uzkachāties.. Tagad 15lvl, ja nebūtu tik milzīga ks tad būtu jau vairāk :P

EDIT:: Kā man besī, ka nevar palekties, vislaik iesprūsti kautkādos krūmos, jāiet apkārt >.<..

UN, Šodien kādas 10 reizes esmu jau iesprūdis sienās, kokos, grīdās utml. Vienīgais veids kā tikt ārā ar teleportu, a ja viņa nav? Žopa. Kā arī tas auto attack move gļuchī, ja piem kādam mobam iešauj, tad sanāk tāds chakars lai aizbēgtu, ne esc ,ne kas nepalīdz :/

Cerams ka visas figņas open betā izlabos.. Tājau tīri cērtama spēlīte..

Edited by overmind

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

tā cope ir vnk huiņa. Uzliku uz ēsma norm lietu, dabuju lielo zivi, izvilku sūdu un šitā vēl 2x ar to pašu lietu. Galu galā beigās sanāk tie sūdi ar kuriem neko nevar darīt kā vien pārdot... Tik daudz laika tur papisu.

btw kāds nav kaut kur redzēji kādu kastīti? Man ir atslēga lai vienu atslēgtu, bet neesmu nevienu kasti redzējis.

Aij es jau saakuma sapratu, kad taa zvejoshana ir huinja :D Atslegas man ir 3, kasti neesmu redzeejis nevienu :superlol:

Eu uztaisa kaads Lv guild lai varam visamz kopaa kapaat mle, vienam galiigi neforshi un veel buut healer vispaar ir jautri def nekads un health arii, sit mani nost katras 10 minutes :muahaha:

Mans niks ir galandriel, meginaju kaadu atrast nesanaca :D

:D

Visp par to lv guildu laba doma..

Nu tad taisam augshaa, ja es zinatu uztaisiitu, pofig cik cilveku mees speletetu vismaz kaads fun bus, a to vienam pasham pa pasauli skraidiit un laimi mekleet kaut kaa nevelk galiigi :meele:

Forshi taagd es veel netieku iekshaa , pizduu :D

Blin minority tu visus meginaji ievilkt, un pazuudi, butu guild normalu uztaisijis vai kaut ko taadu :unsure:

Es saku mainam serveri, vai vismaz paaris dienas pagaidam, kad veel jauni pienaaks, jeega spelet, ja tevi met araa vai arii tu netiec iekshaa <_<

Edited by bencik

Es saku paspelejam veel paris dienas, pamacamies, kas ar skilliem utt. Un tad sagaidam, kad norims pirmais bums un panemam serveri, kas nav paarbazts un uz kura var normaali guild uztasiit utt. Es shito speleeju tikai for fun, tapeec, ja nebus fun nebuus speles :thumbsup:

:thumbsup:

Jaa buutu labi tik tie dehani un dhujnji saak vienaa a paareejie kkur citur taakaa kopaa buutu gruuti :) protams var panjemt taa ka 2 njem to knight 2 elf 2 h elf un ja izvelk liidz 50 lvl tad katrs panjem savu build

Traffic jeega parbildiita serveri, kur ik pa laikam met araa spelet ?

Es saku izvelamies vienu serveri, panem rases taa lai varam kopaa speleet un aiziet !

Saakumaa uzrakstam katrs, kas butu gatavs saakt jaunaa serverii !

1.Bencik Elf-healer

2.Overmind ???

Pag pag cik saprotu, tad vai nu mees ejam pa tacinju, kas ved uz balto pusi, vai melno pusi, tas nozime, kad janem visiem vai nu elf,half elf, human :unsure:

Guild creating

Nav nemaz tik viegli pie taas guild tikt, baigais chakars lvl30 vajag, tad vajag daudz naudu :slap: Blehaa muuha :meele:

Edited by bencik

Ok thats good then :) Bet suudi tadi, kad dekan nevar izveleties to pashu pilsetu kur human... baiagis kusaks sanak skriet un var nedaskriet :D

Es saaku apsvert variantu vnk samekleet kaadu sakariigu gildi un visiem iestaties, te tas guild stuff baigi nopietni ir uztaisits, nvis kaut kaa tjipa pa prikolam :muahaha:

Nu man pashlaik healer apmierina, kaut vai tapeec, kad parasti vinju nva daudz, shoreiz izskatas, kad varetu buut savadaak, jo jau izveloties rasi tu kluusti pa healer... Tas man ne visai patiik, bet redzeesim ka buus :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...