overmind Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Njā diezgan grūti uzkachāties.. Tagad 15lvl, ja nebūtu tik milzīga ks tad būtu jau vairāk EDIT:: Kā man besī, ka nevar palekties, vislaik iesprūsti kautkādos krūmos, jāiet apkārt .. UN, Šodien kādas 10 reizes esmu jau iesprūdis sienās, kokos, grīdās utml. Vienīgais veids kā tikt ārā ar teleportu, a ja viņa nav? Žopa. Kā arī tas auto attack move gļuchī, ja piem kādam mobam iešauj, tad sanāk tāds chakars lai aizbēgtu, ne esc ,ne kas nepalīdz :/ Cerams ka visas figņas open betā izlabos.. Tājau tīri cērtama spēlīte.. Edited May 28, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 aa vo pastaastat ko tur pie skiliem baazh? tur kkaada vieta kautkaadiem suudiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Overmind man liekas es tevi satiku elf forest tu biji kokaa iespruudis meginua kaut ko uzrakstiit, bet tu neatbildeji. Nu visamz niks bija overmind Man igm : Galandriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 tā cope ir vnk huiņa. Uzliku uz ēsma norm lietu, dabuju lielo zivi, izvilku sūdu un šitā vēl 2x ar to pašu lietu. Galu galā beigās sanāk tie sūdi ar kuriem neko nevar darīt kā vien pārdot... Tik daudz laika tur papisu. btw kāds nav kaut kur redzēji kādu kastīti? Man ir atslēga lai vienu atslēgtu, bet neesmu nevienu kasti redzējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Aij es jau saakuma sapratu, kad taa zvejoshana ir huinja Atslegas man ir 3, kasti neesmu redzeejis nevienu Eu uztaisa kaads Lv guild lai varam visamz kopaa kapaat mle, vienam galiigi neforshi un veel buut healer vispaar ir jautri def nekads un health arii, sit mani nost katras 10 minutes Mans niks ir galandriel, meginaju kaadu atrast nesanaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Kastes esu redzējis kādas 4, a atslēgu nav Visp par to lv guildu laba doma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Visp par to lv guildu laba doma.. Nu tad taisam augshaa, ja es zinatu uztaisiitu, pofig cik cilveku mees speletetu vismaz kaads fun bus, a to vienam pasham pa pasauli skraidiit un laimi mekleet kaut kaa nevelk galiigi Forshi taagd es veel netieku iekshaa , pizduu Blin minority tu visus meginaji ievilkt, un pazuudi, butu guild normalu uztaisijis vai kaut ko taadu Es saku mainam serveri, vai vismaz paaris dienas pagaidam, kad veel jauni pienaaks, jeega spelet, ja tevi met araa vai arii tu netiec iekshaa Edited May 28, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 es tieku un nemet ara. Gilde laba lieta, bet kas taisīs? P.S. Atslēga man ir 1, bet kastēm uzmanību neesmu pievērsis Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Man liekas, ka es sākšu spēlēt citā serverī, jo šitie kas pirmie atvērās būs vienmēr piebāzti un kačāties būs grūti, mūžīgais KS.. Labāk kādā, kur mazāk cilvēku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Es arī tajā silvā netiku iekšā, tāpēc man ir 12 lvls citā serverī. Tas bija 1 no jaunajiem, nosaukums laikam sākās iz M burta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Es saku paspelejam veel paris dienas, pamacamies, kas ar skilliem utt. Un tad sagaidam, kad norims pirmais bums un panemam serveri, kas nav paarbazts un uz kura var normaali guild uztasiit utt. Es shito speleeju tikai for fun, tapeec, ja nebus fun nebuus speles Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Jaa buutu labi tik tie dehani un dhujnji saak vienaa a paareejie kkur citur taakaa kopaa buutu gruuti protams var panjemt taa ka 2 njem to knight 2 elf 2 h elf un ja izvelk liidz 50 lvl tad katrs panjem savu build Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Man ar konektu pagaidām nekādu problēmu nav bijis. Iešu tagad iekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Drīz atvērsies jauns serveris (Ahkma) un meibī ejam spēlēt tur? Uzstaisīsim savu guildu, sakačāsimies un viss būs čiki briki ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Nez kā jūs, bet esmu par Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Nah. Ko mēs tur vieni paši skraidīsim pa to serveri? Ir cilvēki, ir konkurence, ir jēga spēlēt. A kas ar tām kastēm? Viņas vnk mētājās kaut kur kādā vietā, vai no mobiem izkrīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Neskraidīsim vieni, gan sanāks tauta. Ja arī sākumā būs tāds patukšāks, varēsim ātrāk sakačāties un būsim batjas ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 bet tad jaizdomaa kaadas klases njemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Traffic jeega parbildiita serveri, kur ik pa laikam met araa spelet ? Es saku izvelamies vienu serveri, panem rases taa lai varam kopaa speleet un aiziet ! Saakumaa uzrakstam katrs, kas butu gatavs saakt jaunaa serverii ! 1.Bencik Elf-healer 2.Overmind ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 BioDiablo | Ahkma | Dhan-Predator Cerams, ka Traffiks arī būs turpat Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Pag pag cik saprotu, tad vai nu mees ejam pa tacinju, kas ved uz balto pusi, vai melno pusi, tas nozime, kad janem visiem vai nu elf,half elf, human Guild creating Nav nemaz tik viegli pie taas guild tikt, baigais chakars lvl30 vajag, tad vajag daudz naudu Blehaa muuha Edited May 28, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Kā jau te kāds minēja "tas nav lolWoW" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Ok thats good then Bet suudi tadi, kad dekan nevar izveleties to pashu pilsetu kur human... baiagis kusaks sanak skriet un var nedaskriet Es saaku apsvert variantu vnk samekleet kaadu sakariigu gildi un visiem iestaties, te tas guild stuff baigi nopietni ir uztaisits, nvis kaut kaa tjipa pa prikolam Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Iešu iečekot vēl Human Knightus, ja nepatiks, tad būšu Half-Elfs. Pēčāk editošu. Nu paskatijos talent buildu un... Sapratu ka Half-Elf Scouts man labāk patīk Edited May 28, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Nu man pashlaik healer apmierina, kaut vai tapeec, kad parasti vinju nva daudz, shoreiz izskatas, kad varetu buut savadaak, jo jau izveloties rasi tu kluusti pa healer... Tas man ne visai patiik, bet redzeesim ka buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts