bullet Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 benciks būs jau priests Es gribu, kaut ko foršu, kas var iznest visus iekš pvp un town waros ir labākais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 nu es nezinu vai ir tāds apvienojums XD Bet town waros itkā labākais ir scout Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) Es tagad sliecos vairāk uz kādu no dragoniem vai wizardu. P.s. Vēl 4 % un man ar spēle būs novilkusies. Vairāk velk uz to dragon. Edited May 24, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 Serveri ņemat, kā jau teicu, Silva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 come on, bullet, es jau būšu dragons Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 Kāda atšķirība, spēlējat to, kas jums patīk, lai lielāks fans un ja nu pēkšņi iepatīkas, lai varat turpināt spēlēt klasi, kas jums patīk, nevis to, kuru paņēmāt citu dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Mums vajadzētu arī kādu Humanu un half-elfu... P.S.- kad iedomājos par tevi,minO, man nāk prātā L (Tā bija jau pirms tava avatara) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 (edited) Kas ir L ? Oo EDIT : lol, ok, sakars. man jau stāv novilkta viņa, tik vienu sēriju esmu paspējis nolupīt. Edited May 24, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) Tas, kas tev avatarā P.S.- tas ir no animes "DEATH NOTE" EDIT: Ja nu tu esi ieinteresēts, kas tas ir, tad vari paskatīties. Tā anime nav gara- viņai ir 37 sērijas. [ŠEIT] Edited May 24, 2008 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Es tak buushu half elf Daleeji jau piekriitu odinjam, bet ik pa laikam patiik kaut ko taadu veidigu pakapaat Ja veel normala komanda savacaas, kaa mums te pirms kaada gada, bija viena mmorpg, ko freelancer ielika, kaadus 20 letinjus dabujaam un kapajaam Kopaa jautraak viens pats es 4ista netaisos kaut ko baigi nopietni kapat. Galvenais atceraties Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 nu ja tu būsi half elfs, tad kādam vajadzētu būt elfam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) crushy, nemīz, pats esi elfs un healo mūs. Ja visi, kas te runā par spēlēšanu savāksies, mēs kādi 6 jau būtu. P.s Es laikam būšu skauts. Edited May 25, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) Es tak jau pateicu ka būšu dekans P.S.- Es ceru ka jūs visi esat off saitā palasījuši par šo spēli, lai nav tā, ka neviens neko nesaprot... Edited May 25, 2008 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Es būšu guardians, kas cik es sapratu ir mežavecis ar cirvi rokās, kas citus slānīs 1vs1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) Zinu, jau daudz par spēli + tagad lasu vēl kādus status katram čaram likt. Guardians = zobens un vairogs .(cik lasīju nekas īpašs @ pvp.) Edited May 25, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Cik es sapratu Chesters būs Dhans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Būtu forši, ja spēlētu visi kopā palīdzētu viens otram, utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Davai. Es laikam vnk uz random ņemšu čaru, jo galīgi nevaru izdomāt, kuru lai ņem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 es varētu nokačāt un veikt spēles kritisko analīzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 I'am in! Es vēl nezinu kas es būšu, ganjauka cilvēks, bet nezinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Vareetu uztaisiit listu kas katrs taisaas buut, lai zin ko njemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 25, 2008 Author Report Share Posted May 25, 2008 Kad atvērsies serveris, updeitošu pirmo postu ar IG vārdiem un klasēm. Tagad jau vēl 70 reizes pārdomās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Es sliecos uz Dhanu, bet vēl īsti nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) Traffic kaa sauca to speeli, ko mees baigi kruta kopa mochijaam? Es saputrojos es buushu Elf, nevis half elf Es te taa palasiijos un sapratu vienu lietu sakuma tu vari izveleties rasi, bet class tev var buut tikai viena lidz 50lvl, kur tu vari izveleties talaak kas busi. Piemmeram elf sakuma var buut tikai Healer un par priest es varu kluut saakot no 50 lv, jo skill tree radas kad requirements lvl 50, sakumaa domaju gluks, bet chali es priest nebuushu sakumaa, visamz lidz lvl 50 jau nu noteikti Palasiju vel par tiem skill... Nu redzees ka tas izskatisies realitatae, bet palasot manuali, man jau liekas, kad buus baigas auzas Iesaldet var puse no chariem, tas nozime, kad ja tu buusi ar archers samierinies, kad tu biezhi tiksi iesaldeets uz kadam 5 sec... Man liekas, kad sitas prikols varetu but vienai rasei un viens skills, nevis 3 raseem. Nu redzees ka tas izskatiises. Veel paskatijos par savu healer izskatijas paaris skilli mega forshi, pat paraak forshi Ar nepacietibu gaidu speeli, lai redzeetu ka paris skilli izpauzhaas Un ta kaa neesmu liels mmorpg speeletaajs gribu pajautaat, ko nozimee shiats skils Party only skill. When monsters become hostile, instantly resets the aggro value of the caster. iisti nesapratu ideju shitam sudam p.s. Gaidam Odinja kunga recenziju ! Edited May 26, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Party only skill. When monsters become hostile, instantly resets the aggro value of the caster. iisti nesapratu ideju shitam sudam p.s. Gaidam Odinja kunga recenziju ! agro ir moba veelme tev uzbrukt... zna4it ja mobs peekshnji izdomaa tev uzbrukt tu to velmi nonjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts