CaRReRas Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) Zabej, kas tas pa sūdu ? Varbūt tas ir tāpēc, ka man neiet IE ? Ja tā, tad diezvai tikšu iekšā spēlē. A varbūt kāds zin kāpēc man neiet IE ! Piemēram, Mozilla Firefox man iet, bet kad eju iekšā netā caur IE, tad man rāda, ka mājaslapa nedarbojas. Edited June 12, 2008 by CaRReRas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Hvz, it kā sakot, ka no 50. var XD Novelc jaunāko IE, moš atrisinās problēmu. Biju arī viņu forumā redzējis šito error reportu pie Techincal Issues sadaļas, bet daudz nelasīju. Atrodi, palasi varbūt radīsi risinājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 kei. esmu nospēlējis 14 h nonstopā lab. tad nu drīz ganjau būs arī guild. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 lab. tad nu drīz ganjau būs arī guild. Kaut ko ar guild sadomasim, galvenais to speeli neatspeleties, tad apniks un nebus kas spelee Man sanak nedelaa paris reizes paspelet, un es tad arii pakapaju Vakadzetu vnk sarunat laiku, kad tiekamies ieksha un maucam kaadu dungeon Ko juus sakat par 1diens pusdienas laiku ? Tikties rohan, tad serveri nav parpilditi un nelago tik daudz Es domaju es tajaa laikaa paspeeleshu, nick mans jaunais Lovestone ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Ko juus sakat par 1diens pusdienas laiku ? Tikties rohan, tad serveri nav parpilditi un nelago tik daudz smile.gif Es domaju es tajaa laikaa paspeeleshu, nick mans jaunais Lovestone ! Der, 100% buushu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Nou problem furr meh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Atvainojos par double post, bet nu vajag tā . Tā kā es sāku progresēt (jo atkal sāku hardkore geiming), tad man jau ir tas 30. lvl, kas nepieciešams, lai beidzot uztaisītu GIGN guildu. Ir viens bet? lai guildu uztaisītu vajag tikai 2'000'000 Cronu . Guess what - man viņu nav. Līdz ar to - vajag 10 cilvēkus, kuriem būtu pa 200k (man drīzumā būs). Mums vēl ir MadReaper, kuram ir 32. lvl. Znač viņš arī dabūs 200k. Paliek vēl astoņi cilvēki? un tas ir diezgan daudz Vācam naudu . Ieteicams arī sēdēt mIRCā (serveris: chat.118.lv, kanāls #rohan-gign). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 nopērc pa 5.5$ vienu milijonu. nu vislaik pie [all] spamo sor. man pie dvēseles ir 20k un nav ne jausmas kā dabūt 10x vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Dabū 30. lvlu. Tur daudz kvestu sākas un man ir aizdomas, ka būs arī Cronu kvesti. Nu bet to redzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 kaa buutu ar sveetdienu speeleet jo man pirmdien ekskursija uz zviedriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 (edited) Es ar ša pamēģinās tik jānokačā ev kādu klasi taisīt? Un kas jus tur esat, elfi? hujelfi? vai kas? Edited June 14, 2008 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Eu, kas tas par prikolu??? Izlec šitāds sūds, kad spiežu, lai palaistu spēli Loader RohanOnline is already running Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 hvz kas tev tur metaas mozet rr windowsam uztaisi. Es esmu dekans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 (edited) Instalēšu pa jaunam, tik izdzeesu to instalāciju aaraa kad vilku pirmo reizi bija 1800kb tagad 200 Dark elf ir ok? Epal vēl nereālais apdeits pff.... Edited June 14, 2008 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 nez neesmu meegjinaajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Nu pisec updeits. Kas viņš pus dienu jākačā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 man bij kādas 30 min. kr4 es esmu tanks aka knight. btw jūs mani saaicinat frendos! niku man zinat, bet toties jums visi tie uzpimpotie, ka nevienu nevaru atcerēties, kad jau esmu spēlē...so. addojiet mani bio - ir jau tagat (man 1 ir) naudas qvest. ej cik reizes gribi. pa katru izieto reizi (20 april noble jānosit) dabūn 5k. ir vēl divi līdzīgi, bet tur pa ~3k dod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Pagaidām es zinu vienu vietu - Kai'non Tempest Watchout - tur pa 9,6k dod par kvestu un to kvestu turpat arī var izpildīt. Kvests no 24. lvla. Nesen uzzināju arī vēl vienu (neesmu vēl pārbaudījis). Gathering Hall kvests uz orkiem vai hvz uz ko - 24k, bet orki liekas ir 40+ lvl . Anyways, man jau ir sakrāti 170k. Jim - DE noderēs, jo mums neviena nav XD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 (edited) Sen nekas tāds nav spēlēts. galvenais lai nenomudos skilus ka4ājot Esmu 7 lvl tas nozīmē, ka esmu PAPA? Edited June 14, 2008 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 ņop. tas nozīmē, ka līdz kādam 10 lvl sities noob salā Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Nee nafig do Dark elfu.... Paņēmu asasinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
boom Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 paseedo kaads, es ari gribu uzspeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Es vēl aizeju arī uz Einhoren un tur vēl viens kvests, kurā jāsit tie paši Drexter Fanglordi, un arī var vairākas reizes pildīt. Dod laikam 5k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Eu, kāpēc es jūs nevaru atrast spēlē friendos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Ja nevari atrast, značit offline - d00h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts