Jump to content
GIGN Forum

Rohan


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

ce06bfdc23c2bc170266d50629bde2ac.JPG

Zabej, kas tas pa sūdu ?

Varbūt tas ir tāpēc, ka man neiet IE ? Ja tā, tad diezvai tikšu iekšā spēlē. A varbūt kāds zin kāpēc man neiet IE ! Piemēram, Mozilla Firefox man iet, bet kad eju iekšā netā caur IE, tad man rāda, ka mājaslapa nedarbojas. <_<

Edited by CaRReRas
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hvz, it kā sakot, ka no 50. var XD

<_<

Novelc jaunāko IE, moš atrisinās problēmu. Biju arī viņu forumā redzējis šito error reportu pie Techincal Issues sadaļas, bet daudz nelasīju. Atrodi, palasi varbūt radīsi risinājumu.

Link to comment
Share on other sites

:) lab. tad nu drīz ganjau būs arī guild.

Kaut ko ar guild sadomasim, galvenais to speeli neatspeleties, tad apniks un nebus kas spelee :) Man sanak nedelaa paris reizes paspelet, un es tad arii pakapaju :) Vakadzetu vnk sarunat laiku, kad tiekamies ieksha un maucam kaadu dungeon :thumbsup:

Ko juus sakat par 1diens pusdienas laiku ? Tikties rohan, tad serveri nav parpilditi un nelago tik daudz :) Es domaju es tajaa laikaa paspeeleshu, nick mans jaunais Lovestone !

Link to comment
Share on other sites

Ko juus sakat par 1diens pusdienas laiku ? Tikties rohan, tad serveri nav parpilditi un nelago tik daudz smile.gif Es domaju es tajaa laikaa paspeeleshu, nick mans jaunais Lovestone !

Der, 100% buushu.

Link to comment
Share on other sites

Atvainojos par double post, bet nu vajag tā :).

Tā kā es sāku progresēt (jo atkal sāku hardkore geiming), tad man jau ir tas 30. lvl, kas nepieciešams, lai beidzot uztaisītu GIGN guildu. Ir viens bet? lai guildu uztaisītu vajag tikai 2'000'000 Cronu :pizdiblee:. Guess what - man viņu nav. Līdz ar to - vajag 10 cilvēkus, kuriem būtu pa 200k (man drīzumā būs). Mums vēl ir MadReaper, kuram ir 32. lvl. Znač viņš arī dabūs 200k. Paliek vēl astoņi cilvēki? un tas ir diezgan daudz :) Vācam naudu ;). Ieteicams arī sēdēt mIRCā (serveris: chat.118.lv, kanāls #rohan-gign).

Link to comment
Share on other sites

man bij kādas 30 min. kr4 es esmu tanks aka knight. btw jūs mani saaicinat frendos! niku man zinat, bet toties jums visi tie uzpimpotie, ka nevienu nevaru atcerēties, kad jau esmu spēlē...so. addojiet mani :)

bio - ir jau tagat (man 1 ir) naudas qvest. ej cik reizes gribi. pa katru izieto reizi (20 april noble jānosit) dabūn 5k. ir vēl divi līdzīgi, bet tur pa ~3k dod.

Link to comment
Share on other sites

Pagaidām es zinu vienu vietu - Kai'non Tempest Watchout - tur pa 9,6k dod par kvestu un to kvestu turpat arī var izpildīt. Kvests no 24. lvla. Nesen uzzināju arī vēl vienu (neesmu vēl pārbaudījis). Gathering Hall kvests uz orkiem vai hvz uz ko - 24k, bet orki liekas ir 40+ lvl :fsckinsad:.

Anyways, man jau ir sakrāti 170k.

Jim - DE noderēs, jo mums neviena nav XD.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...