Jump to content
GIGN Forum

Rohan


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

  • Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja kādu rausta, tad varu pateikt, ka GMi ir sākuši diskusijas par XP rate palielināšanu, jo tas grind, kas ir šobrīd ir vienkārši neiedomājams. :) Tākā, ar laiku, varbūt varēsiet mazāk mocīties par leveliem. :)

Link to comment
Share on other sites

Njaa, tas ir fakts, bet mees jau raujam beta versiju tapeec, es domaju buus vairaki bonusi klaat :) Toties ar to visu ratio jau skraida lvl 50+, domaju, kad vinji nemainis, jega mainit, jo cilveki raud, ka nevar aatri 30lvl uzkachaat, buus visamz fun, kad pirmais lvl99 paradisies peec paris gadiem, buus runescape, kur pagaja daudzi gadi, kameer chalji dabuja 99lvl paris skilliem, kas gruuti kachajaas :D

Un update es saaku speleet ar jaunu healer nick - lovestone, vecajam tika atrastas paris problemas, kas pamatigi saaka bojat dzivi, kad sakaam dauziit lvl40 mobus, tada pasha lvl healer mirs 10 reizes mazak nekaa es :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Cmon, seedojat, lai varu notestēt šito geimu. <_< Pie reizes gribēju uzprasīt - kādas ir prasības, lai PC pavilktu šito spēli? :paii:

EDIT:Oi bļāā aizgāja! Tagad ar zvērā spīdu lādē - 160 kb/s, jācer, ka nezvērs uzies līdz 200 kb/s un, tad jau būšu online! :thumbsup:

EDIT2: Zvērā! ar 230 kb/s jau spiež gridā! :pizdiblee:

EDIT3: Kur tieši? Es izskatīju to lapeli, bet nekur tādu infu neatradu.

Edited by CaRReRas
Link to comment
Share on other sites

Galvenais saakat spelet serveri -Silva ! :)

Es vakar taa norecos chali, juus shito dzirdesiet no kreesla nogazisieties :superlol:

Karoch vakar vakaraa zvana man no darba kolega, kaados 12 nakti, shis atradi uz datora ikonu rohan(es protams uzinstaleju, jo darbaa nav ko dariit:D), saacis speelet baigi iepaticies, jo vins pats kadreiz mmorpg ir speelejis :) Tas veel butu nekas, vins man prasa : tu te pie datora esi lapinju sarakstijis, ar pogam, kas ko nozimee tajaa spelee? Es saaku reekt, tas nozimee, kad mees jau 3 cilveki darbaa speelejam :superlol: Atnaaku uz darbu, skatos BOSS seezh pie mana datora, kaa jus domajat ko vinjs dara? :rofl: Un es vinjam prasu taa lapinja tevis rakstiita ? Shis reec, kad nav :D Tas nozimee, kad mees darbaa 4 cilveki speelejam :superlol: :superlol: :superlol: Mees esam tikai 8 cilveko kolektiva :10cm::lol:

Link to comment
Share on other sites

Eu a kā ar tiem Updeitiem? Man ir tāda problēma, ka caur IE nevaru ieiet netā un, ja kautkādus updeitus lādē caur IE, tad nevarēs novilkt. :ermm:

Ja tikšu iekšā spēlē, tad man niks būs Lipucis.

Edited by CaRReRas
Link to comment
Share on other sites

es esmu rusty. davai kāds sameklē mani. lai vismaz ir ar ko runāties. dzīvojos pagaidām pie tās pirmās (mby arī vienīgās) pilsētas. nu nākamā, kas ir kad pamet noob salu :)

btw. kādēļ nav izveidots gign guild? :)

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Vietas, kur paskraidīt, pietiek. Gign guild var tikt veidots tikai tad, kad kāds dabūs 30. lvlu. Pēdējā laikā biju piebremzējis uz Rohanu (eksāmeni 'n shit, yo), bet tagad droši vien atkal sākšu hardcore gaming :).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...