Jump to content
GIGN Forum

Pedejais Zvans


KlumpaHLTV
 Share

Recommended Posts

Pēdējais zvans cik zinu ir 12. klasei... (ĀVĢ) Un 9. klasēm ar to nav sakara... Un nevajag taisīt jau 3. topiku par vienu un to pašu skolas tēmu + jau 3. reizi saku, ka man dabaszinībās ir 8 XD :sparta:

Link to comment
Share on other sites

nu pēdējais zvans tavā skolā ir 12, bet citās ir savādāk. Manējā (Slokas Pamatskola) būs pēdējais zvans 9. klasēm, būs arī pasākums kur vajadzēs runāt kaut kādus sentimentālus teikumus un būs arī jāparūpējas par audiotehniku.

Sportā mums bija ieskaite kaut kāda, kas sagatavo uz 9. klases sporta eksāmenu, ķipa ko mēs tagad protam. Tur ietilpst: pievilkšanās pie stieņa, tāllēkšana un preses kačāšana bez apstājas.

Pievilkos 14 reizes (9. klasi var beigt ar 10, ja ir 14 reizes), 100 preses bez apstājas (it kā huiņa, bet arī 10 laikam), tāllēkšana nebija diez ko spoža - kkāds 7. Un es nevienu atzīmi no tām neredzu sev, kgan citiem ielika šogad.

Link to comment
Share on other sites

Mācies ĀVĢ? Es turpat blakus dzīvoju ^^,

Enīvei, mans 9 klases pēdējais zvans bij interesants, tas bij 2 gadus atpakaļ.

Ārā bij some kinda līnija, bija šausmīgi karsts un viens paģība. Nolikās ar seju pret trepēm.

Ar to arī svinīgā līnija beidzās, atbrauca ātrie, džekam bij kkādas šuves vēl jāliek :/

Pēctam norm nokodām un uz angļu valodas exi aizgāju galīgā pimpī. No tā vismaz bij viens labums, mēle atraisijās un runāšanas daļā es runāju tik tekoši un daudz o.O Bij jārunā laikam kādas 5 minūtes, a es runāju kādas 30.. Skolotājai jau apnika klausīties :D

Eīvei 2, novēlu jums labas atzīmes ekšos ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...