Jump to content
GIGN Forum

Ms Word


eziic
 Share

Recommended Posts

Tomēr neizturēju. Izbesīja man tie sīkumi. Tātad - problēma sekojoša. Atverot MS Word, man pēc defaulta katrai lapai augšā un apakšā rādās šādi te sūdīņi, kuri agrāk tur 100% nebija.

27411403bg5.jpg

Vēl ir tāda fīča, ka iezīmējot tekstu un nospiežot pogu 'Backspace' nodzēšas tikai tas iezīmēšanas brīnums, bet teksts paliek uz vietas, kas agrāk arī tā 100% nebija. Vnk te laikam kāds ir pastrādājis mazliet ar manu kompi un kaut ko samainījis tā kā es to neesmu radis, un man šobrīd galīgi nav laika pašam iet cauri visam Wordam, lai atrastu kas tieši viņam ir samainīts, so heelp. :ermm:

Link to comment
Share on other sites

Paņem print preview. Arī rādās tie mēsli ? Ja nē, tad jau viss kārtībā, tas tikai, lai Tu redzētu, kur lapa sākas/beidzas. Visticamāk kaut kādā page layout (minu) ir uzlikts kaut kāds show margins (minu un neesmu parliecināts par tādu eksistenci) :D

Link to comment
Share on other sites

:D

Arī print preview rādās tie mēsli, nezinu gan kā ar pašu printēšanu, vai izprintējas, jo printēju no cita kompja, kuram šos mēslus nerāda. Un visi show margini cik nu bija manos spēkos ir nočekoti, izspaidīti, bet neviens šo šaizi nav izārstējis. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Varbūt tev normal.dot fails ir bojāts? Word parasti veido tukšos/jaunos dokumentus balstoties uz tā. Pameklē search'ā normal.dot un atrastos variantus (kas drīzāk būs Documents and Settings > Tavs lietotājs kādā no apakšfolderiem) vai nu izdzēs, vai nu nomaini tiem nosaukumu. Ā un, pirms to dari Words protams ir jaaiztaisa ciet.

Link to comment
Share on other sites

Esmu atpakaļ mājās, tā kā tiku atkal pie sava kompja. Jautājums joprojām aktuāls, jo normal.dot dzēšana diemžēl nepalīdzēja. Viss ko viņš man atrada, bija 2 normal.dot faili iekš Program Files/Tildes Birojs..., un tos izdzēšot rezultātu nebija, tāpēc saliku visu atpakaļ vietās. Varbūt ir vēl kāds variants? :hrmmm:

EDIT* Jā, par slēptajiem failiem arī iedomājos, ieslēdzu, bet vienalga nekā.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Hmm, principā tas normal.dot, kas ir iekš Program Files (it īpaši, ja iekš Tildes <sūda> Birojs), nav īstais, jo nepieciešams ir tieši tas, kas atrodas iekš Documents And Setting > utt. Varbūt Tev nav ieslēgta iespēja redzēt slēptos/sistēmas failus?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...