eziic Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Tomēr neizturēju. Izbesīja man tie sīkumi. Tātad - problēma sekojoša. Atverot MS Word, man pēc defaulta katrai lapai augšā un apakšā rādās šādi te sūdīņi, kuri agrāk tur 100% nebija. Vēl ir tāda fīča, ka iezīmējot tekstu un nospiežot pogu 'Backspace' nodzēšas tikai tas iezīmēšanas brīnums, bet teksts paliek uz vietas, kas agrāk arī tā 100% nebija. Vnk te laikam kāds ir pastrādājis mazliet ar manu kompi un kaut ko samainījis tā kā es to neesmu radis, un man šobrīd galīgi nav laika pašam iet cauri visam Wordam, lai atrastu kas tieši viņam ir samainīts, so heelp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Paņem print preview. Arī rādās tie mēsli ? Ja nē, tad jau viss kārtībā, tas tikai, lai Tu redzētu, kur lapa sākas/beidzas. Visticamāk kaut kādā page layout (minu) ir uzlikts kaut kāds show margins (minu un neesmu parliecināts par tādu eksistenci) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 (edited) vispār šitā lieta man arī interesētu kāpēc vienā reizē uz viena kompja "print layout" šitādi ir, uz cita nav... īsti neizdevās atrast, kur to maina (ja vispār maina) Edited May 22, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 Arī print preview rādās tie mēsli, nezinu gan kā ar pašu printēšanu, vai izprintējas, jo printēju no cita kompja, kuram šos mēslus nerāda. Un visi show margini cik nu bija manos spēkos ir nočekoti, izspaidīti, bet neviens šo šaizi nav izārstējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Pret otro problēmu knopka insert nelīdz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 Nope, arī 'Insert' ir izmēģināts. Vienalga ar 'Backspace' kaut ko iezīmējot nodzēšas tikai iezīmējums. Kaut kāds šizo Words man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Varbūt tev normal.dot fails ir bojāts? Word parasti veido tukšos/jaunos dokumentus balstoties uz tā. Pameklē search'ā normal.dot un atrastos variantus (kas drīzāk būs Documents and Settings > Tavs lietotājs kādā no apakšfolderiem) vai nu izdzēs, vai nu nomaini tiem nosaukumu. Ā un, pirms to dari Words protams ir jaaiztaisa ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 25, 2008 Author Report Share Posted May 25, 2008 (edited) Esmu atpakaļ mājās, tā kā tiku atkal pie sava kompja. Jautājums joprojām aktuāls, jo normal.dot dzēšana diemžēl nepalīdzēja. Viss ko viņš man atrada, bija 2 normal.dot faili iekš Program Files/Tildes Birojs..., un tos izdzēšot rezultātu nebija, tāpēc saliku visu atpakaļ vietās. Varbūt ir vēl kāds variants? EDIT* Jā, par slēptajiem failiem arī iedomājos, ieslēdzu, bet vienalga nekā. Edited May 28, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Hmm, principā tas normal.dot, kas ir iekš Program Files (it īpaši, ja iekš Tildes <sūda> Birojs), nav īstais, jo nepieciešams ir tieši tas, kas atrodas iekš Documents And Setting > utt. Varbūt Tev nav ieslēgta iespēja redzēt slēptos/sistēmas failus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now