BossX Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: LAVRx BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: xXx BossX BAN] Iemesls banam: cheats BAN] Bans uzlikts pirms 12 dienam 22 stundam 50 minutem 40 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] --------------------------------------------------------------- Nu ludzu jus parbaudit vai LAVRx tiesam saskatijis kadu citus Nezinu speleju nomali CS a peksni baac bans un ilkstosas 2 nedel mokas ieloikt sudzibu Paldies tam kas mani apstiprinaja gign serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 un kāda tieši ir tava problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 Kā kāda problēma bans pat nezinu par ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 kā, nu tur taču rakstīts reason - cheats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 kas ir reaston Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 reason ir bana iemesls, izskatās, ka angļu valoda nav tava stiprā puse varu arī iztulkot, ko nozīmē cheats. tas nozīmē, ka tu kaut kādā veidā esi uz servera krāpies, spēlējis ar neatļautiem paņēmieniem. nu tagad tev viss ir skaidrs? varu taisīt ciet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 ja bet es neko tadu nediriju normali speleju un vis Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 nu bļeģ, tad ar to arī vajag sākt, kā redzi šī sadaļa saucās sūdzības, tātad tev par kaut ko ir jāsūdzās, bet tavā pirmajā postā neko tādu neredzu. un kur ir demo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 nu ja bet es vinu nevaru atvert Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 ar ko vinus var atvert Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 ar cs. tev jau nevajag nemaz viņu atvērt, tev vajag vienkārši atrast to īsto, kur tevi nobanoja un ielikt linku te! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 (edited) IZreekjini,kad tieshi kuraa datumaa un ap cikiem un kuraa mapee nobanoja tevi un tad meklee to demku,jeb pasaki precizu datumu un laiku un samekleshu tavaa vietaa,jo tavi posti man lika pasmaidit Edited May 21, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-05-08..._italy_gign.zip nesu dros betvarbut sis a ka vinu vispar pats var apstities Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Taatad esmu jau nedaudz aizmirsis par sho speeletaaju, bet cik atceros peec shii bana bij daudz suudziibas, ka citiem tipa tas bans uz ip, bet ne par to iet runa! Atceros, ka mape bij viena no italy... chalsi kusteejaas kaa iesaaceejas, bet pa sienaam normaali vilka, tipa zinaaja kur katrs ir tikai tik skilots, ka nevienu nevar noshaut! Ja nemaldos mees ar traffic vinju skatiijamies un nonaacam pie verdikta WH! Kaads apstaas demo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Bija, bija viņam wh. Kā jau LAVRx teica, tad spēlēja gan šis kā bots, bet mērķi pa sienām vilka nepārtraukti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 veci nejoko pasak ar ko vinu var atvert un apstities bet zinu toc ka nav man vh man ir jauna XTCS 1.6 Final Release. A uz vinu tak neiet čiti jaa man kadreiz bija uz veco vieni vareja atri kusteties bet tas jau sen bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 Bargie soģi doniet savu verdiktu lai varu uspelet atkal sava milakaja serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 Kāds vispar vēl atcerās manu problēmiņu Jau tak 2 nedēļas pagājušas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Noskatījos demo un varu teikt tikai vienu par unban vari aizmirst! Divi tādi tīri neko moment: 06:40 nošauj divus pat nezinot, ka tur kāds būs labi vienu varēja paņemt, bet kādā veidā tu uzreiz zini, ka tur pa kreisi lodziņā arī kāds uzradīsies??? Un kādēļ kad tūr no centra nāca tu uzreiz ieej atpakaļ mājā un skaties tā izteikti caur grīdu, tur pat ar aci var pateikt, ka uz pretinieku skatījies. 08:23 tur no a spota pa leju staigā un pamana ka viens TS ieskrien tunelī tanī cauruma, neko itkā ar botgunu cits būtu licis pricelu un gaidījis kad tas līdīs ārā, bet bossx ar savu mega intuīciju zin, ka tālāk viens ar awp, zin ka puika ar awp izlīdīs pirmais, takā pricelu tur tā lai uzreiz shutu pa to... Tālāk neskatījos! Ja var tad varbūt kāds vēl apstās demo? Mans verdikts 4īters paganijs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 viss jasno slēdz ciet. P.S. Bargie soģi doniet savu verdiktu lai varu uspelet atkal sava milakaja serveri thumbsup.gif Ar pielīšanu pie neko labu nenonāksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 nu nav nekadi citi apstas tak vel kads beidziet jokat tie tak nav nekadi joki tas tak ir nopietni veci es jus luddzu izskatiet kartigi nu a pasakiet ar kadu programu var atvert tos demo lai pats varu apstities kur jums esot kadi CITI Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 1kārt tu esi stu... jo pie katra sava raudulīgā posta liec klāt kaut kādas smir... bildes! 2kārt tev ir wh un pēc manām domām varētu būt arī norec bet varbūt tas ir tikai hltv gļuks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossX Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 Ar koi var atvert tos demo Ar kadu programu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Vienreiz samurays jau teica. Ar Cs. Vēl var atvērt ar video vegas, ja nemaldos. Bet nu cmon visi šie čaļi saka, ka tev čīti, tāpēc nav ko tur taisnoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Vari necensties kko skatities un neraksti man vestules! Ja esmu ari no Saldus, tad tas nenozime, kad es tevi izruchishu, jo wh tev bija!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts