Jump to content
GIGN Forum

Pietruukst Cs:s Mapiites :(


Recommended Posts

Luuk, redzot cik daudzi cilveeki asarojoshi luudzaas peec vairaak CS:s mapeem, es buudams labestiigs, sagaadaashu jums priecinju.

Ljoti labi paziistamajaa saitaa www.csbanana.com es dariju savu ikdienishkjo jaunumu apskatu un pamaniju jaunumos ka tiikusi izveidota mapiishu sadalja CS:s karteem.

Kaads kam nav zheel vareetu chekot kartes un likt mapju forumaa, lai taalaak kaads no onkuljiem iecheko uz uzmochiit uz servaka.

CS:s mapes --> http://www.csbanana.com/csb_lists.banana?list=mapcats&id=2

Enjoy happy.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Šīs kartes neiet uz Linux CRCDS, tikai uz Windows serveriem, jo veidotas ar veco Velve Hammer. Es nesekmīgi meklēju kādu karti priekš Linux servera jau otro nedēļu. Ja kāds zin, kur var dabūt kartes, kuras savietojamas ar Linux SRCDS, es un daudzi citi Linux serveru īpašnieki būtu ļoti pateicīgi!

Ja turpmākais teksts aizskar GIGN, tad izdzēsiet to.Tā kā GIGN CSS serveris pagaidām nestrādā, varu ieteikt css.ray.lv:27017 serveri, bet lai spēlētu šeit, ir vajadzīgs Onlaine Play Crack.

Varbūt, ka bijušā GIGN CSS administrators var ieteikt, kā lietot Jūsu esošo versiju bez crack. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=2896

Edited by Hammer
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...