GooD`MeN Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Pacenties kaartiigi!Lai varam pa bīčiem viņas nodzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 es uzreiz infu doshu bencikam, iespeejams arii shogad dabuushu VIP biljetes, ja ir intrese.. tad tu buusi pirmais kam zvaniishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 - Pirmās 1000 biļetes uz abām festivāla dienām būs pieejamas par 12 latiem. - Nākamās 2000 biļetes uz abām festivāla dienām varēs iegādāties par 16 latiem. - Pēc tam biļešu cena uz abām dienām maksās 20 LVL, bet vēlāk kļūs dārgākas. tas ir ķipa pa visu Latviju..jāizķer 1000 biļetes? Vai arī katrā lielpilsētā ir pa 1000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 - Pirmās 1000 biļetes uz abām festivāla dienām būs pieejamas par 12 latiem. - Nākamās 2000 biļetes uz abām festivāla dienām varēs iegādāties par 16 latiem. - Pēc tam biļešu cena uz abām dienām maksās 20 LVL, bet vēlāk kļūs dārgākas. tas ir ķipa pa visu Latviju..jāizķer 1000 biļetes? Vai arī katrā lielpilsētā ir pa 1000? Pa visu LATVIJU! Pagajusho gad 15min laikaa pirmaas 1000 biljetes izpirka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 vairāk jautājumu nav, šķiet, ka tad būs jāsamierinās pa 20ls.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 bez variantiem, ja dabūsi, 2 mēs obligāti ņemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) Davaj teddy dod zinju Diviit tev par liquido ir pilniigs taisniiba Njaa izskatas, kad taads neliels gign barins savaksies, vajadzees vnk norunaat kura denaa, kur un cikos tiekamies, vismaz pa kaadam alam iemaukt Un diemzheel nav jau taa, kad aizbrauc un mierigi atputies ( Pagajusho gad pats gandriiz pa seju dabuuju, jo liepajnieks, vnk naglakaa special uzkrita virsuu, tjipa gribeja kashki, zheel, bet taa tur notiek, un pats forsakais, kad es jau redzeeju apkaart kaadus 10 purnus, kas to vien gaidija, lai kaut kas saaktos(protams vietejie). Nekad neesmu bijis par vardarbiibu, bet tajaa brdiii to visu baru gribejas nozilinaat, jo taadi pidinji bojaa visu pasakumu Es gan to visu laidi garaam, jo galigi pie akjas, ko piedzerushies vietejie grib dariit, es aizbarucu izbaudiit pasakumu Edited May 18, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Diviit tev par liquido ir pilniigs taisniiba Njaa izskatas, kad taads neliels gign barins savaksies, vajadzees vnk norunaat kura denaa, kur un cikos tiekamies, vismaz pa kaadam alam iemaukt Un diemzheel nav jau taa, kad aizbrauc un mierigi atputies ( Pagajusho gad pats gandriiz pa seju dabuuju, jo liepajnieks, vnk naglakaa special uzkrita virsuu, tjipa gribeja kashki, zheel, bet taa tur notiek, un pats forsakais, kad es jau redzeeju apkaart kaadus 10 purnus, kas to vien gaidija, lai kaut kas saaktos(protams vietejie). Nekad neesmu bijis par vardarbiibu, bet tajaa brdiii to visu baru gribejas nozilinaat, jo taadi pidinji bojaa visu pasakumu Es gan to visu laidi garaam, jo galigi pie akjas, ko piedzerushies vietejie grib dariit, es aizbarucu izbaudiit pasakumu Taa ariii ir...Apdzerushie uzgruuzhoties,gaida pret reakciju... Da nav jau shiitaa vnm ...Bet kaa jau teicu,ja atrodies neistajaa laikaa-neistajaa vietaa,var gadiities visaadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 a man vip biļeti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Staavi rindaa veciit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ok man lūdzu četras, iespējami bonusi gign serveros iespēja slapot benčiku bez sekām Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 iespēja slapot benčiku bez sekām Okey man 6 vip biletes un iespeja palaust bijusho worm mashinu bez sekaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 90% ka busu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 luudzos tiem 10 % iem Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 101% ka būšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 O, jā! Tajā sūda pasākumā būs kādi 60000 cilvēku (vismaz pagājušajā gadā, ja nemaldos, apmēram tik bija), un skaidra lieta, ja ieradīsies novijas, viņš noteikti izbojās tev pasākumu. Man tevis žēl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 nav slikti, biļetes pa 12ls vairs nav pieejamas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Es tiko 6gb pa 8Ls nogrābu ar 3 vecam ZELTA ZIVTINJAM kas majaas metaajaas 2 ned laikaa tikai tas kods jaapmaina pret ticketi ta kaa graabj tik ciet kamer vel pa leeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Dirsā es ar nepaspēju dabūt ar to tele2 akciju :/ Good pastāv iespēja no tevis iegādāties ? Vai bencik no tevis Vip ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Mana gadijumaa,aizsistas draugiem visas! Vel jau skjiet ka pa 16Ls var dabuut A vai tad pa 14Ls ZZ vairs nav? Nju naksies vai nu aiz zhoga tuseet vai arii pari zhogam mesties Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 Aļo! Kāds dabūja bez akcijas pa 12 Ls? Es biju veikalā tikko kā sāka tirgot biļetes (~10.00) un man teica, ka pa 12 neesot. Piezvanīja uz "Biļešu Paradīzi" un tur teica, ka pa 12 vairs neesot. Vai nu tas bija reklāmas triks vai arī paši savā starpā izgrāba. P.S. Nācās pirkt pa 16 Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Pa 12Ls man savejie chomi kam nava TELE2 dabuja,bet vinji jau no 8:30 rindaa stavejushi!Cik sapratu no 9:00 saka jau tirgot!Un no riita kad skatijos netaa bija vel 12ls! Bet nu man po man ir 6ticket pa 8Ls A cik sapratu ka pa 8Ls vairs nav,a pa 14ls ir vel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Vip biletes vispaar ir mega retums, ta ka ja es vinjas dabuushu, ja dabuushu, nepardoshu, ja nu vienigi pa kaadiem 40 ls :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 tu ar vinjaam tapat shmigu pa velti nedabuusi Vienigi varesi pie cieminjiem(grupaam) kopaa tuseet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Vienigi varesi pie cieminjiem(grupaam) kopaa tuseet Aij goodman maz gan tu zini, jamaak runaat un var visadus briinumus dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now