eziic Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Sveiki! Problēma pavisam vienkārša, un man pat īsti problēma. Ir vajadzība pārnest nedaudz [okej, daudz] informācijas no PC uz portatīvo datoru. Atceros, ka bērnībā viens pie otra staigājām ar PC cietajiem diskiem un slēdzām viņus klāt, lai veiktu šādu darbību, jo ar diskiem tas process ir baigi čakarīgs un aizņem daudz vairāk laika, bet tā kā portatīvo kompi es savu mūžu neesmu atvēris vaļā, tad nezinu vai to var dabūt gatavu, tb pieslēgt portam PC cieto disku vai otrādi. Tātad vai kāds kaut ko tādu ir darījis un vai tas vispār ir iespējams? Paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Idealakais variants nopirkt kabeli pa 2.50ls un saslegt kopa un ari filmas varesi skatities uz parasta pec kuras ir portaativaja ietaupisi cieta diska vietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 15, 2008 Author Report Share Posted May 15, 2008 Okej, kabelis. Esmu atpalicis - kas tas par kabeli un kur viņu varētu iepirkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Nopērc parasto neta Patch kabeli, saslēdz abus lanā un šārē failus. Vai arī ārējo HDD keisu uz USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now