limperis Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 man viens serveris prasija screen programu es vinju nokachaaju un ierakstiju un iegaaju velreiz tajaa serverii drusku paspeeleeju un atkal prasija to programu bet es vinju atstaaju iesleegtu man nava saprashanas kam taa programa vajadziiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted November 8, 2004 Report Share Posted November 8, 2004 es vienreiz taa padomaaju, ka kaut kur ir nozudushi DG gariigie teevi, bet tikko atskaartu ka bez vinjiem taa pat pietiek alniishu. Sen nebija sheit iegriezes tik zinaatgriboshs cilveeks, kursh taisa divus vienaadus topikus. Tas priecee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethal Posted November 9, 2004 Report Share Posted November 9, 2004 (edited) Pulkvedis ja nepamaniiji vinam ir tikai 1 topic par shito probleemu... 2 limpers: 1x dzirdu par taadu sviestu - kuros servakos tad tu konektee? ja kas kaa jau citaa tavaa topicaa tika teikts: vislabaakais cs gljuku atrisinaajums ir paarinstaleet cs un tad, ja gljuks turpinaas, mekleet atrisinaajumu... Edited November 9, 2004 by Lethal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted November 9, 2004 Report Share Posted November 9, 2004 screen nebija kautkas liidziigs c-d??? man liekas, ka es kaut kur lasiiju par taadu shitu, bet nu ja es kljuudos, luudzams nepaarmest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 9, 2004 Report Share Posted November 9, 2004 [offtopic] otrs topiks tika izdzeests [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted November 10, 2004 Report Share Posted November 10, 2004 sreeneers ir tas pats kas c-d un sastav no vienas bazes vienkaar6i tika uztaisiits lai hakeriem buutu jaauzlauz screeners jo c-d jau ir daudzi vienadi bet screeneri vel ir maz un katrs savadaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 13, 2004 Report Share Posted November 13, 2004 psihoner, mirsti, a to pazvanii6u tavai maatei un pastaastii6u ka tu naktiis neguli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now