worm Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 http://cgi.ebay.co.uk/PEN-4-IN1-INVISIBLE-...1QQcmdZViewItem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 ņjā, no ārzemju lapām netīkās sūtīt, jo par piegādi diezgan ir jāpiķo. Starp citu, šodien iegāju grāmatnīcā, un mani ņēma apsmiet, kad uzjautāju vai n?viņiem neesot pildpsalva ar neredzamo tinti, teikt, "Vai jums nav invisible spy pen?" bija mazāka jēga, bet atbildēja ka tādi brīnumi pie viņiem neesot..lai gan kruta grāmatnīca skaitās, kautkāda Jumavas, ja nemaldos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 nu, es neteiktu, ka 4Ls par piegādi ir tik daudz. kopā tev viss sanāktu ap 8-9Ls no tā ebaya. ja tevi tas tik ļoti nudie interesē, tad tā nav nemaz tik liela nauda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 Iespējams es pat šovakar pasūtīšu no tā čaļa, kur worms iedeva linku. Es domāju, ka gan jau noderēs, jo eksāmenos ir atļauts ienest arī dažas mantas kāpēc gan lai nevarētu ienest pildspalvu..un "ķipa" baltas un neaprakstītas lapiņas njaa, es neesmu sūtījis no ārzemēm, tad jau nāksies papētīt kā tur viss notiek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck_norris Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 ko jūs tu čakarējaties ar sūtīšanu no ebay LOLOLOL jāņa rozes grāmatnīcā ir pieejamas, maksāja 1.89ls, tas bija pirms apmēram gada un nedomāju, ka uz doto mirkli ir kas mainijies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck_norris Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) tā, tikko uzgāju, ka outlaw.lv viens čalis tirgo, viena tāda 2.5ls, ej un pērc no viņa, ja veikalos neatrodi. http://uk.youtube.com/watch?v=Vb0NBSEzMj4 - šitādas. kam tās baltās lapiņas, eksāmenos čalis uz rokas rakstija un tik spīdināja, un norakstija. Edited May 14, 2008 by chuck_norris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=Vb0NBSEzMj4 - šitādas. kam tās baltās lapiņas, eksāmenos čalis uz rokas rakstija un tik spīdināja, un norakstija. varbuut iedod vinja nicku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck_norris Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 tom229 vai arī ej forumā -> bode un topiks ir pašā augšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Jānopērk būs eksāmeniem tāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 15, 2008 Author Report Share Posted May 15, 2008 klubos foršāk ;] ar flomīti apraksta rokas..un kreklus.. dienas gaismā tīrs krekls..bet tajās gaismās klubos uzreiz cita lieta ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck_norris Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 tadā gadijumā tev viņas vajadzēs ļoti daudz, lai uzrakstītu kaut ko jēdzīgu, piemēram, uz krekla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now