Jump to content
GIGN Forum

Neredzamā Tinte

kept
 Share

Recommended Posts

Tas pats variants ar pienu/citronu sulu/etiķi un sveci/gludekli kādreiz ir darīts. Bet tu jau gribi tādu kas redzams UV gaismā, tad nāksies pirkt.

ja es veidotu, piem, to pašu špikeri no šiem prduktiem, gan jau ka skolotājs pamanītu manu brūvējumu. Un tā tinte gan jau ka ir mazāk uzkrītoša...nekā tur sveķi un tā tālāk, bet arbūt arī nē, jo es neesmu mēģinājis tādos veidos..tāpēc šķiet ka vieglāk būtu ar to tinti..jāmēģina te pat LV robežās atrast..jo ja piegāde ir dārgāka par pašu mantu..man žēl sūtīt :]

atradu arī te pat Latvijā. klik.

varbūt kādam vēl noderēs, bet varbūt kāds var ko lētāku piedāvāt?

P.S. tikko ievēroju ka viņiem lapas valoda nemaz neklibo:

Apraksts: Aģenta pildspalva ar neredzāmam tintem

Raksti sekrēta sūtījumus ar neredzamām tintēm

Edited by kept

;)

nea, tik romantiski ar nederēs.

Mja..

Labdien!

Jūsu pasūtījumam Nr.080513-1 ir nomainīts statuss uz atcelts.

Tas nozīmē, ka mēs nevaram izpildīt to, jo preces nav noliktāvā, vai Jūs paši atteicāties no pasūtījuma.

Jāmeklē cits veikals :/

Nū, manā pilsētā, šodien pabraukājos pa dažiem veikaliem, bet tā arī neatradu.

:thumbsup::whistling:

tiešām ir svarīgi kam es taisos to izmantot? Bet ja tevi tas tiešām tik ļoti interesē, tad gan jau kaut kam līdzīgam.

Ladna, jūtu ka te ar neatradīšu to pildspalvu, kāds drosmīgais varētu nolokot, lai miers..pateicos

:D

Man ir bijusi tada ,wnk uzraksta ka neko nevar redzet ,pec tam uzspidina gaismu kas pildspalvai otra gala un visu skaidri var salasit tur jau nevaig internetu lai tadu nopirktu XD es to pildspalvu nopirku gramatnica (pirms gada)

XD es to pildspalvu nopirku gramatnica (pirms gada)

paldies par šo vērtīgo informāciju, ka ar viņu var uzrakstīt, un redzēt tekstu vat tikai ar speciālas gaismiņas palīzību, kā arī to ka viņu var dabūt grāmatnīcās, man tas tiešām neienāca prātā :]

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...