kept Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 hello..kāds nezina kur varētu nopirkt neredzamo tintes pildspalvu,flomasteru vai vienalga jebko..un tad lai ar speciālu gaismiņu tik varētu salasīt tekstu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 izmanto veco labo metodi ar pienu un sveci. riskanti, var sadegt lapiņa, bet nu ko darīt. ak jā - ebay.com vari dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 vnk raksti ar citrona sulu bet ja tā, tad pārsvarā kancalejas preču veikalos nāk tas flomis ar to gaismiņu. vel varētu meklēt balonu pasaulē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 thnx par padomiem..ar sveci un citronu.. bet nu..tomēr, gribētos ko orģinālāku, nekā vecā vectēva receptes :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 spikot nav labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 ne vien špikošanā to var izmantot ;] nu itkā pats atradu, varat apskatīties..tikai 3$ ar kapeikām, bet čota..20$ jau par piegādi..hmm, interesanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Sūtīšana vienmēr ir dārga. Tas pats variants ar pienu/citronu sulu/etiķi un sveci/gludekli kādreiz ir darīts. Bet tu jau gribi tādu kas redzams UV gaismā, tad nāksies pirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 Tas pats variants ar pienu/citronu sulu/etiķi un sveci/gludekli kādreiz ir darīts. Bet tu jau gribi tādu kas redzams UV gaismā, tad nāksies pirkt. ja es veidotu, piem, to pašu špikeri no šiem prduktiem, gan jau ka skolotājs pamanītu manu brūvējumu. Un tā tinte gan jau ka ir mazāk uzkrītoša...nekā tur sveķi un tā tālāk, bet arbūt arī nē, jo es neesmu mēģinājis tādos veidos..tāpēc šķiet ka vieglāk būtu ar to tinti..jāmēģina te pat LV robežās atrast..jo ja piegāde ir dārgāka par pašu mantu..man žēl sūtīt :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 atceros, kad biju siiks man taada bija. Toreiz vina bija vienaa no Donalda daka numuriem, parasti tur naaca taas mantinjas liidzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 interneta var dabut. man draugs pasutija pirms gada un sogad ne vienu reizi vien labi izmantoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 (edited) atradu arī te pat Latvijā. klik. varbūt kādam vēl noderēs, bet varbūt kāds var ko lētāku piedāvāt? P.S. tikko ievēroju ka viņiem lapas valoda nemaz neklibo: Apraksts: Aģenta pildspalva ar neredzāmam tintem Raksti sekrēta sūtījumus ar neredzamām tintēm Edited May 12, 2008 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 bet nu..tomēr, gribētos ko orģinālāku, nekā vecā vectēva receptes :] oriģinālāk ir ar urīnu un sveci Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 nea, tik romantiski ar nederēs. Mja.. Labdien! Jūsu pasūtījumam Nr.080513-1 ir nomainīts statuss uz atcelts. Tas nozīmē, ka mēs nevaram izpildīt to, jo preces nav noliktāvā, vai Jūs paši atteicāties no pasūtījuma. Jāmeklē cits veikals :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Nu, a tavā pilsētā nav kāds veikals kur tirgo??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 eksāmenam spikeri doma rakstit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 Nū, manā pilsētā, šodien pabraukājos pa dažiem veikaliem, bet tā arī neatradu. tiešām ir svarīgi kam es taisos to izmantot? Bet ja tevi tas tiešām tik ļoti interesē, tad gan jau kaut kam līdzīgam. Ladna, jūtu ka te ar neatradīšu to pildspalvu, kāds drosmīgais varētu nolokot, lai miers..pateicos Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Ieej grāmatnīca u npaprasi vai ir tā neredzamā pildspalva,es tādu nopirku pa 2LS,bet kāda iespēja ka viņa gāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Katram gadījumam kept ,ja atrodi tādu pildspalvu, iekš PM iemet linku es ar tādu gribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aws Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Man ir bijusi tada ,wnk uzraksta ka neko nevar redzet ,pec tam uzspidina gaismu kas pildspalvai otra gala un visu skaidri var salasit tur jau nevaig internetu lai tadu nopirktu XD es to pildspalvu nopirku gramatnica (pirms gada) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 XD es to pildspalvu nopirku gramatnica (pirms gada) paldies par šo vērtīgo informāciju, ka ar viņu var uzrakstīt, un redzēt tekstu vat tikai ar speciālas gaismiņas palīzību, kā arī to ka viņu var dabūt grāmatnīcās, man tas tiešām neienāca prātā :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Apraksts: Aģenta pildspalva ar neredzāmam tintem Raksti sekrēta sūtījumus ar neredzamām tintēm Sekrēta sūtījumi? Nosūtīt kādam savas siekalas vai ko citu, ko paši varat iedomāties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 es jau kaut kur iepriekš brīdināju ka viņu latviešu valodas pareizrakstības māklsa nav visā augstā līmenī, jo viņi nav gudrāki par pietklasnieku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Ā, nu tā gadās dažādās neta bodēs. Nav vēl tas unikālākais vispār. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Māsa donaldā dakā dabūja neredzamo flomasteru kura uzgalī atradās gaismiņa. JA tik īpaši un ļoti vajag tad varu sameklēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Ja atrod kur dabūt, sūtat linku! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now