Jump to content
GIGN Forum

Disconnect: Invalid Steam Userid Ticket


ANALGINS
 Share

Recommended Posts

Man ir tā! Konektējos serverim - viņu rāda pie Favorite! Esmu iekšā, pēc kāda laika uzkarās - 30 sekundes līdz diskonekta, ieeju Favorite - serveera nav! vairs nevar ieiet serrverii kadas 30 min! Pēc apmēram 30 minūtēm varu ieiet un ceru ka atkal neizmetīs! Man liekas ka ir Fire Wall vaina, bet nezinu kā to labot, bet arī ja būtu Fire Wall vaina arī citos serveros būtu tā pat! Man ir tieši un vienīgi tāds prikols @ tf2.gign.lv!!!

Link to comment
Share on other sites

jūsu datori sazvērējušies pret gign :D

anyway ar fire wal vis ir kārtībā jo tad tf2 vispār netiktu pievadīta internetadatu plūsma un pat favorit serversneredzētu...

Link to comment
Share on other sites

man pec restarta nebija nekadu izmainju, ar cs ir ta kad dazhiem kreisajiem serveriem rada kkadus sudainus pazinjojumus par stiimu... lainu ka izspelejos ar medikji cik vien vareju, dazhi prikoli bija forshi, bet esmu joprojam par slinku lai samekletu tos padsmit latus geimam.. tie achvm tomer nav tik forshi lai del ta tagad pirktu speli.. +medium speletajs ka es vinjus vaktu muzhibu tiek personaziem ar kuriem biezak speletu, jo ~8h laika dabuju tikai 14achvm (medika) un arii daudzi izgazas tikai tapec ka vienkarsi komandas spele bija ka suds un nebija sadarbibas..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...