Jump to content
GIGN Forum

Nordea Rīgas Maratons

traktorists^
 Share

Recommended Posts

es uz pusmaratoniņu piedalos, neesmu īsti formā, tādēļ domāju ar pusīti pietiks, kaut vai jāatzīst, ka neesmu sācis trenēties, vajadzētu sākt, moš rīt saņemšos un kādus 10km izskriešu. :)

nākamgad sākšu iepriekš trenēties un tad varētu noskriet pilno.

Pieteicos šodien uz minimaratonu ( 5 km ), teorētiski moš varētu novilkt arī vidējo, bet iešu ar pacaniem for fun noskraidīt, viens no ikdienas skriešanas čomiem mūs pierunāja ( pierunātājs gan desos pilno, tam arī kārtīgi gatavojas ).

vot par distanci es vēl tieši neesmu izdomājis. Itkā sākumā domāju 5km skriet, jo pa ziemu būtībā dēļ pleca mikrotraumas pārgāja jebkāda vēlme trennēties + nesen dabūju kaula plēves iekaisumu apakšstilbam, kas ļooooti apgrūtina tālu distanču skriešanu. Tad nu šodien nolēmu izskriet testa pēc, un kas man sanāca, pirmajos 4x1000 metros nācās ik pēc 1km kārtīgi izlocīties, dēļ tās kaula plēves iekaisuma, bet pēc tam, par ko es pats brīnijos, noskrēju miera vējos mazliet vairāk par 15km, bez jebkādām sāpēm vai piekusuma...

tagad tikai jādomā, kuru distanci ņemt, itkā jau gribētos labāk laikam ņemt 10km, bet nu vēl jāpadomā...

• 3 weeks later...

Nu kurš bija, ko a? a? Es 5km noskrēju apmēram 35 min, uzskatu tīri normāli, skrēju kopā ar sencīti.. organizācijā pilnībā sucks. Nācās uz to "ķipa" ēdienu gaidīt kaut kādā pūlīī..

Beigās izradijās , ka iekšā bija Mania, 1 jogurts, sieriņš "Kārums" un apelsīns :D

Visvairāk patika "LU" komanda: "meta, META, labākie, LABĀKIE, jā jā, JĀ JĀ, pauze" Tā rēcu, vēl tur bija Vikingi, Latvijas finieris un visādi citādi kadri :D

Vēl redzēju, kā slimie kenijieši aiznesās garām , tādā ātrumā noskriet 42, 195 km ir diezgan grūti :/

Kas vēl bija!? Moš kāds mani redzēja, tādā Latvija sarkanā jakā ar adidas tumšām biksēm un nike botām :D

Edited by MeGaPiiLe

Beigās izradijās , ka iekšā bija Mania, 1 jogurts, sieriņš "Kārums" un apelsīns :D

Visvairāk patika "LU" komanda: "meta, META, labākie, LABĀKIE, jā jā, JĀ JĀ, pauze" Tā rēcu, vēl tur bija Vikingi, Latvijas finieris un visādi citādi kadri :D

Vēl redzēju, kā slimie kenijieši aiznesās garām , tādā ātrumā noskriet 42, 195 km ir diezgan grūti :/

Kas vēl bija!? Moš kāds mani redzēja, tādā Latvija sarkanā jakā ar adidas tumšām biksēm un nike botām :D

nu ja juus skreejaat vnk for chill, tad tas varbuut normaali, bet 5 km 35 min, OMG.

Nja, ar organizāciju bija kā bija, sevišķi tas pēdējais līkums, kurā sadalās finišētāji un tie, kam vēl tālāk jāskrien. Psc, nekādu zīmju, tikai viens tirliņš bļaustās "left, right, left, left, right".

Ā, un dažādu norāžu trūkuma dēļ paliku arī bez tā piemiņas medāļa, jo beigās pēc finiša aizmočīju uz sānu pāri barjerām, kur mazāk cilvēku, zajebal bija tas pūlis. Bet nekas, tā manta nekādu lielo godu nedara, tāpat to arī visiem bērniem un invalīdiem deva. Labāk pacensties nākamreiz un savākt pusmaratona medāli.

ha haa, es gan dabūju pusmaratona medāli :) Vispār, lol, tur ar to startu vajadzēja biku piedomāt, jo beigās es vispār aizgulējos un sāku skriet kopā ar minimaratona dalībniekiem, līdz beidzot noķēru savējos. Viss, ok, tikai pie kaučkur 17. kilometra sāka sāpēt pariba, līdz ar to baigi problemātiska tā lieta izvērsās, bet tā neko, zem 2h ir kā arī pozitīvas emocijas iegūtas.

p.s. tur bija arī labās čikses pa ceļam, kuras atbalstīja :thumbsup:

ezit: jā, kavacky piekrītu, es teju vai neieskrēju finiša taisnē pēc 1ā apļa, lol. ā, ko vēl es gribēju piebilst, bija sūdīgi, ka tās kilometru zīmes bija kaučkā murgaini saliktas, visu laiku nācās prasīt līdzās skrējējiem, cik tālu īsti esam.

Edited by traktorists^

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...