FraGment Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Sveiki, vakar vakarā runājot ar Fredrik ienāca, prātā ideja, par GIGN PUB slavas uzspodrināšanu, respektīvi mūvija taisīšanu par gign puberiem. Tiesa gan mūviju netaisītu es, bet kāds cits pieredzējis mūvīmeikers- FREDRIK, kas piedalijās arī Takedown tapšanas procesā. Ar šīs filmiņas palīdzību, mēs varētu atkal popularizēt gignu. Liekam savus demo ar fragiem (pašsaprotami, ka no gign servera) uz yy.lv, filer.lv vai jebkādas citas, bezmaksas, failu glabātuves un norādam fraga laiku, Savu nick, ko likt mūvijā, Demo nick (ja tas ir HLTV) un vēlams arо nelielu aprakstu (cik mīnusi, ar kādu ieroci, etc.) Šim chellam es uzticos un zinu, ka viņš padarīs kvalitatīvu darbu. Ar cieņu FraGment !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 hm, kad būs laiks, jāievērtē savu fragu kolekcija, tās demkas es agrāk krāju - domāju, kaut kad mūviju varētu uzbliezt, bet vairs jau nav tolka, moš kādu noziedošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 BĻĒĒ!! Tev vajadzēja ātrāk domāt! Man bija pilna dirsa ar demkām no GIGN puba. Nu lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 (edited) būtībā jau varētu arī kādu TF2 mūviku, bet šaubos vai tur gadās kkādi uuberpro momenti, lai gan pa retam vispār CS spēlēju, gadās ieiet TF2 gignā. Vopše nu doma ir ok. P.S - pārlasot, es apjautu, ka manam postam nav jēga, lol Edited April 29, 2008 by revoked Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Ja tev kāds vsp ieliks savu demku ar fragiem kaut vai no gign pub'a tad es nevarētu paņemt dažas demkas priekš sevis? Gribās atgriezties mūvijmeikingā Par GIGN PUB 2008 ideju nu diezgan ineteresanti bet nu tad vajadzētu ļoti labu mūvijmeikeru kā atceros ''Takedown'' (uz pc vēl stāv) diezgan izdevās tev un Fredrikam GL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Jasaak pwndod puba Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Eu kad var sākt likt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Man pa 4 dienām GIGN Pubā ir padaudz foršu fragu sakrājušies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted April 29, 2008 Author Report Share Posted April 29, 2008 kaut vai tagad. Ja protams ir ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Lidz kuram datumam vaks deemkas???!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Tu cirvi liec demo, nevis spamo. Tie posti tevi krutāku nepadara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted April 29, 2008 Author Report Share Posted April 29, 2008 piedod, bet cirvis esi tu. Savu personīgo nepatiku vari izrādīt citur. Novijas jautājums bija par tēmu, atšķirībā no tavējā. Nu piedod, ja tev visa dzīve ir postu krāšana... Neuztver personīgi un lūdzu nesāc dirst pretī... Gaidu demo. Pietiks jautājumu. Demo domājams tiks vākti tik ilgi līdz būs kādi 20-40 demo, ja tas neieilgs pārāk ilgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 mmm Fragment neliekas ka pāri 30dem ir padaudz priekš 4min or 5min garā video jo kā nekā 1,5min ir intro outro + paskaidrojums beigās nu kas taisāji kas fragoja kādas dziesmas kādas appz izmantoti... ceru ka saprati domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted April 29, 2008 Author Report Share Posted April 29, 2008 Nu jā, ja tā padomā, tad ar 20 demo pietiek, jo tas tak ir pub nevis cw. Un tur jav var būt vairāk nekā -5. spēlējam cītīgāk, fragojam, metam demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 (edited) uz cik minūtēm jūs viņu gribat aptuveni? es taisītu uz kādam... mmm... 10, bet tā jau ir jūsu darīšana... P.S. jābeidz skatīties SG1 un japwno pubā P.P.S. ja godigi tad pohuj par tiem "mīnus cik..." var jau samontēt trīz reizes ik pa diviem krutiem fragiem tā, ka izskatās daudz labāk par parastu mīnus pieci, bet tā jau atkal nav mana darīšana... Edited April 29, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 3~4 min Frag. jau pateica iepriekšējā postā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Neliels offtopics, bet esmu prieciigs, kad kaads sho lietu ir aizkustinajis, bet jaa kads arii to KVALITATIVI pabeigs, liekot uzsvaru un kvalitativi, tad cepums un kaste prezervatiivu no maniim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 (edited) -4 ak +smoke Zorg, laiks - kaut kur demo pa vidu, ja nemaldos! -2 no T puses, abi HS, caur sienu - Zorg Te būs -7, bet tas ir kā rounds, nezinu vai derēs, bet -7 savas dzīves laikā GIGN`ā esmu nošāvis P.S. Papildināšu! Edited April 30, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 te vajag bloodlordu ar viņa -9 demkām dabūt man savējās vēl nebija laika apskatīt. Kad būs - kādu jau ielikšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 ja es ari izlasot shito topicu nodomaaju shas nu sutiishu demo un tik buus , bija daudz labu demo ar visadiem -10 ,-9 , -6hs uzreiz utt, kr4 bija ljoti daudz smuku fragu , bet vakar papeetiju datoru un izradaas ka visas tas demkas esmu izdeesis , taka muvika laikam es nebuushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 (edited) Vel jau ir laiks gadu nošaut. p.s varbut uz pc ir kada demka kur spele bloodlord's Edited April 30, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted May 1, 2008 Author Report Share Posted May 1, 2008 Es ceru, ka tas ko zorg's un vel pārītis citu spēlētāju demo, ko man iedeva ar pm starpniecību nebūs viss... labāk nevis visu laiku editot, bet taisīt jaunus postus. Jo tā es varu kaut ko palaist garām. + topiks turētos pie dzīvības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 (edited) te ir -4 (3hs) pashus peedeejos Saakumaa noshaavu hollowlife, peec tam -3 all in hs. Man bija veel viens forshs dd2 moments -3 all in hs pie centra durviim, man ir laikam demka tikai jaaskataas, vai ir iistaa EDIT: a fragiem jaabuut obligaati no GIGN`a? Man tagad bans, vareetu kkur nokrushiit Edited May 1, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Man ir pilns ar kaut cik jedzigiem shariigiem fragiem,bet slinkums vinjus meklet tagad Bet pacentishos atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Man ir dažas bet slinkums skatīties laikus, bet nu ša paskatīšos un tad ielikšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts