baarbijvecis Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 roberts ešs ir tīrākais NHL produkts un iekš maķroģinas spēlē tikai naudas dēļ btw mani favorīti nemainās gadu no gada - kanāda un zviedrija Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 (edited) btw mani favorīti nemainās gadu no gada - kanāda un zviedrija To ka vinsh NHL speljis visu laiku tas nav nekas jauns,bet vnk kada figa pec vinsh speleja AK BARS,es nezinu,lai gana sastavs shamiem ir pizdatijs un maxaat shamie ariii labi maksaa DA vispar visiem shitajiem lielvalstiniekiem ir reali/ahuuni sastaavi Bet nu vienalga ir ceriibaaa,ka riitaa musm bus lielaa diena P.s. 1500 POSTS Edited May 1, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 1, 2008 Author Report Share Posted May 1, 2008 Es drošvien došos uz 16. korpusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Riit jasaperk alini un laikam bus jajiet pie drauga skatities Kur visi parejie skatisies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 (edited) KAs un kur tads ir? P.s. es ar saviem draugiem(dzenem) majas pie manis uz manu forsho TV+KINOZALI Es tik nez cik man no 22:00-05:00 alinjus njemt Edited May 1, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 P.s. es ar saviem draugiem(dzenem) majas pie manis uz manu forsho TV+KINOZALI Es tik nez cik man no 22:00-05:00 alinjus njemt Man kaut kas līdzīgs, tikai skatīšos ar draugiem pie kaimiņa. Visticamāk rīt no kādiem 21.00 sāksies lielā gaidīšana 5 stundu garumā, un pāris aliņi to varētu saīsināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) 1mais periods 2:2 CHEHIJA-DANIJA CHEMPIS IR SAACIES Un vartu birumi arii Edited May 2, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Pirmais gols bija jau pirmajā minūtē un man mutē bija vaļā, kad Dāņi vinnēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Danjiem 2trais GOLS bija vnk zajebenais lai gana chehi pashi kljudiijaas,bet kaa vinsh izlociigi apspeleja/apslidoja chehu bija zajebena!Chehi dominee,bet nu jo interesantak 2:2 2periods ir sacies Piile tu arii pa Tv6 skaties/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) jup, pa tv6, līdz 2:1 skatījos, tad beidzu, mutere bļāva 2:2, laikam esmu palaidis smuku golu garām :/ Katrai komandai vismaz viena spēle būs jānospēle ar "Retro" krekliem, tagad Dānija spēlē ar veco laiku krekliem, mūsējie ar vecajiem krekliem spēlēs pret Kanādas izlasi! Jau 4:2 Čehija vinnē. Edited May 2, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Tas gan ir kruti izdomāts par tiem RETRO krekliem!Jācer uz labu hokeju no mūsu valstvienības puses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) Njee nju danju RETRO krekli ir smuki Man patik!izskataas gaumiigi Mums bus 1936gada krekli Inchigi ka izskatiisies P.s. 2periods beidzies 4:2 Edited May 2, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
crime Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Fanojam par mūsējiem gan jau uzvarēsijm Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 a kā savādāk? Mūsējie retro krekli man liekas bija kautkādi zili tajā laikā.. Čehija tikai 4:2 Dāņus, diezgan interesanta spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crime Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Izredzes ir... Vnk Itkā pārbaudes spēlē ASV vs Canada 5:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Vnk Itkā pārbaudes spēlē ASV vs Canada 5:1 USA vs Zviedrija nevis Kanada 5:2 Chehi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) Pašlaik 5:2 Čehijas labā. Teica, ka Latvijas izlasei būšot kaut kāda tumši sarkana RETRO forma! Edited May 2, 2008 by vecteetinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Pret Kanadu arii redzeesim 7dien kada taa forma buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Te ir visu izlašu retro formas - http://www.iihf.com/channels/iihf-world-ch...ge-jerseys.html Man jau piektais aliņš strauji līst rīklē. Cerams ka līdz spēles sākumam krājumi nebeigsies, ņemot vērā to, ka ar katru pudeli temps paaugstinās Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 mums tādi prasti tie krekli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Normali nepierasti ZILI Forsh KANADA-SLOVENIJA 1:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 TRAUKSME! VAI KAADS NEZIN VAI LATVIJA : KANAADA NEVAREES KKUR NETAA NOLUPIIT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aws Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Butu labi ,ja LV izlase vismaz speletu labak Turina (olimpiskas) : 5zaagi 1 ni4 laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Kanāda - Slovēnija Uzreiz jūtams ātrs hokejs, bet toties mazāk saspēļu salīdzinoši ar pirmo spēli, Kanāda vispar neļauj ieiet zonā Slovēņiem. Kopitars diezgan daudz laika pavada laukumā... Baigi sliktā kvalitātē rāda, tas žēl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 TRAUKSME! VAI KAADS NEZIN VAI LATVIJA : KANAADA NEVAREES KKUR NETAA NOLUPIIT? tv3.lv/hokejs sadaljaa WEB TV tur vaees visas tieshraides redzeet ar Latvijas spelem!Bet pa TV# arii tak raadiis Metienu attieciba 19:6 Kanada spiezh bet rezultats 1:0!1mais periods beidzies P.s. Kvalitate shaj spelei ir sliktaka nekaa CHE-DEN !Ceru ka Latvijas spelee,bus tikpat laba kvalitate kaa 1majaa spelee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now