Jump to content
GIGN Forum

PČ Hokejā 2008


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

Pagaidām notiek spēle ASV-SLO pēc 10 min rezultāts 0:0. Slovēņi cīnās kā monstri, to var saprast arī pēc tā, ka spēle notiek ASV zonā arī vienādos sastāvos, jau bija kkādi trīs bīstami momenti asv vārtu priekšā..

Man šodien tā interesanti, 20:00 RUS-CZE, tad LAT-CAN, tagad iet ASV-SLO un vēl 4 no rīta ar brāli skatīšos SAN JOSE Shars pret DALLAS Stars tiešraidi :)

1:0 ASV vinnē, Kane iemeta.

Edited by MeGaPiiLe
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1:0 USA vadiibaa 12minutee vairakumaa!Bet SLOVENJi aktivi uzbruk,tas nnjozimee tikai to ka mums ar vinjeim bus SMAGI!

HUGO pa TV6 rada tieshraidi :) UN ir tak internets kur visas speles var redzeet,kaa piemeram pa TVUplayeri vai SOPCAST :)

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Pa TV6 notiek spēle.. Spēle mazliet izlīdzinājās, ASV saprata, kas ir slovēņi.. Turpinu sekot līdzi spēlei..

P.S. Ā jā, Pa viasat sport rāda Dāniju - Itāliju cik pēdējo reizi skatījos bija 3:0 Dāņi vinnēja, tagad pārtraukums.

Edited by MeGaPiiLe
Link to comment
Share on other sites

Ept, peec 2. perioda 3:1, bija 3:0, bet Kopitars 1 iebliezis.

It kaa jau speelee pret Sloveeniju vajadzeetu uzvareet, bet mums (atskjiriibaa no SLO) ir pagruuti iesist vaartus, mums pa abaam 0, shiem jau vismaz 2.

EDIT: Un ja Sloveenji iemet 1 golu no vispaar 7 mestajiem, a mees no 30 - 0, tad... :whistling:

btw: 4:1 USA vienus veel ielaadeejushi! :zhaav:

EDIT2: 5:1 droshi eju guleet ;)

Edited by van Helden
Link to comment
Share on other sites

vakardienas spēle vienlaikus iepriecināja un sarūgtināja. ņemto vērā, ka spēlējām pret nhl spēlētājiem savā laukumā, tad rezultāts 0:7 neliekas tik traģisks, kā spēlē vienādos sastāvos. mazākumus mūsējie izturēja gandrīz visus, pat 3 pret 5.. tas ir tas, kas iepriecināja. tad vēl, VARĒTU izmantot tās iespējas, kas rodas un ko paši rada, jo to skaisto epidožu vakardien bija pa pilno, tik nobeiguma - vārtu, nebija. ja nebūtu 3pret5 spēles, tad mēs būtu uzvarējuši metienos pa vārtiem kanādiešus... un kas vēl, varētu nedaudz pie piespēlēm piestrādāt vai arī vnk piedomāt, jo tās k-kā galīgi nevedas. pagaidām esmu apmierināts, cerams, ka būšu tāds arī pēc spēlēs pert slovēniju.

Link to comment
Share on other sites

Tak tie mūsu nūģineko nevar izdarīt.... Un manliekas ka arī Slovēņiem pakāsīs tie vismaz cīnās un ir iesituši 2 golus turnīrā! ranting.gif

Ja mūsējie izkristu no turnīra ar 0 goliem,tad viņiem būtu viela pārdomām! :sparta:

Link to comment
Share on other sites

PRIECĪGA ZIŅA:

Latvijas izlases hokejistam Raitim Ivanānam par mačā ar Kanādu iegūtā 5+20 minūšu noraidījumu nebūs jāizlaiž mūsu komandas nākamā spēle ar Slovēniju, vēsta portāls "Diena".

Atgādināsim, ka Ivanāns mača gaitā rupji nogrūda Kanādas hokejistu Geclafu, bet pēdējais parāda nepalika un kādā no nākamajām epizodēm Ivanānam iesita. Losandželosas "Kings" uzbrucējs par to gribēja kanādieti sodīt, tomēr tiesneši spēja latvieti noturēt un par šādu uzrīkoto "akciju" iedeva 5+20 soda minūtes.

Starptautiskās hokeja federācijas noteikumi paredz, ka spēle jāizlaiž, ja protokolā sods apmērs ierakstīts 25 minūšu ilgumā, bet ja ir 5+20, kā šajā gadījumā, tad spēlētājs gan dodas uz ģērbtuvēm, taču nākamajā mačā var piedalīties.

"Ivanāns pret Slovēniju spēlēs," paziņoja Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks. "Iegāju ģērbtuvē un viņa pirmais jautājums bija ? vai man nākamā spēle būs jāizlaiž. Teicu, ka ne, un viņa noskaņojums acīmredzami uzlabojās."

Izmantotie resursi:

Portāls "Diena"

Link to comment
Share on other sites

Ivanāns ir reāls pacāns.

Domāju, ka slovēņiem varētu zaudēt, jo mūsējie atkal noskaņosies:"ai tie tak nīkuļi samalsim viņus anyway." Tā parasti ir noticis spēlē pret vājāku komandu un šie noskaņojas, ka spēle jau ir vinnēta un beigās zaudē.

Link to comment
Share on other sites

Runājot par Ivanānu spēlē pret ASV pret vinu bija jūtams respekts bet kanādas spēlē nē! Manuprāt ivanāns ir tikai šova zvaigzne nevis hokejists , bet tomēr priecē ka vismaz vinš ir NHL un piedālās čempionātā nevis kā ****** Ozoliņš !!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...