Jump to content
GIGN Forum

PČ Hokejā 2008


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

viena no interesantākām spēlēm ever, vislaik kā uz adatām, nebija ne mirklis laika atvilkt elpu, mazliet pietrūka un varētu no neizšķirtu izraut, bet letiņi nospēlēja super vienkārši.

kā man paitka viens moments, skatamies, spruksts bez nūjas spēlē, komentētājs saka, ka soms saplēsa viņam nūju, un tad rāda atkārtojumu, sprukts vienkārši ar pilnu spēku zvetē ar nūju pa soma kāju un nūja saplīst :D soms vainīgs!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ā tiešām :D īpaši nesekoju līdzi laikam :D

Interesanti vai mēs iekļūsim ceturtdaļfinālā? Nu itkā ja mēs saliekam Vāciju un Norvēģiju tad jau vēsā, protams viņiem ir jāzaudē ASV un Kanādai, kas gan jau ka tā arī būs :)

Link to comment
Share on other sites

:ermm: Un tas pats ir ar Somiju... Slovākija tak ar netika tālāk

Tālāk tika Kanāda, ASV un Latvija. Šitajā lielajā grupā tiek rēķinātu punkti tikai starp šīm trim komandām. Mūsu 3 izcīnītie punkti neko nenozīmē, jo slovēņi palika pēdējie apakšgrupā un tagad spēlē par palikšanu A.grupā.

Link to comment
Share on other sites

o, tad jau mums ir izredzes salikt Vāciju :) Bet stulbi, ka, ja mēs gribam tikt tālāk tad mums jāsaliek gan Vācija gan Norvēģija.

Bet dīvaini ir tas, ka Kanāda Norvēģiju knapi ar 2:1 salika, bet Slovākija, kas izkrita salika vēsā Norvēģiju :D wtf?

Link to comment
Share on other sites

Nu tas ka Kanāda tikai 2:1 pieveica Norvēģus ir tas pats ka Somi mūs tikai 2:1 vinnēja,veiksme vienkārši,domāju ka Pret norvēģiem būs ļoti grūti,jo viņiem ir lielākas cerības tikt tālāk un viņi zin ja mūs vinnēs tad tiks tālāk,bet Vācija jau stabili netiek. Nu novelesim veiksmi!

Link to comment
Share on other sites

Shodien spele,notiksies par godu maminj dienai!Un kas var buut labakaa maminj dienas davana,kaa ja ne pashu deelu izcinitaa uzvara!Nemaz nelasihu jusu saraxtiitos story,bet isumaa,spele pret SLoveniju bija pizdataja,un vareja but vairak score bet nemaz nevajadzeja,galvenais ka tiesnesis mus aiz ausiim vilka!nakamajaa spelee ar Somiju viss notika preteji!Bet reespekts komandai un spele ar somiju biaj 1na no labakajaam kadu jel esmu redzejis pedejaa laikaa zosene visu laiku parnjema mani,redzot kaa musu puishi aizstavaas un censhas neielaist!respekts masalskim! MONSTRIGI! Nju un shodien es ceru uz rezultatiivu 5:3 uzvaru par Norwei!AH jaa shodien KARSUMS pievienojies IZLASEI un speles 1naa mainjaa ar NIZHIVIJU UN VASILJEVU!

Link to comment
Share on other sites

Kādā komandā spēlē Karsums?Kādā no NHL?Es, ja godīgi neko nezinu, bet runā, kad šis ir labs spēlētājs!! :blelohs:

Atradu to video, kur viņu intervēja ierodoties lidostā šeit!

Noskaidroju to sev, ka viņš spēle AHL, un pirmo reizi spēlēs Latvijas izlasē-tā tad debitēs.Man prieks, jo izskatās, ka viņs labi papildinās Latvijas izlases rindas! :10cm::thumbsup:

Manuprāt, vienīgā problēma ir tā, ka viņš ļoti maz ir informēts par Latvijas izlasi.Neko nezin pašreiz.

Edited by Fruktainais
Link to comment
Share on other sites

skatos tagad krievija - zviedrija atkartojumu, diezgan jestra spele :) pirmaja perioda abam komandam kopa 70 noraidijuma minutes

vauva viva, kas ta bija par dramu. 6 sekundes pirms speles beigam ovechkins ielika uzvaras vartus

Edited by Hugo
Link to comment
Share on other sites

:)

Jap Alinji ielikti leduskapiii atdzeseeties :) tagad japaeed lai tukshaa dushaa nebutu jadzer :) Njee nu protams ka mums jauzvar ,jo citu variantu nav!Karsums ir pielidzinams KOPITARAM(No SLovenijas izlases)ar naakotni uz NHL,vinsh ir savaa komandaa 1ns no rezultativajiem,un biezhi kadas speles HATRICK savakt :) Pirms 2 gadiem vinsh parstaveja U-20 un kvalificejas uz Augstako diviziju,toreiz vel ar Daugavinju skjiet Latvijas izlasee sitaas :) Taa kaa ne velti uz dzeku ir liktas ceribas un bez parbaudes panjema izlasee,lai gana problema ka vinjam bus ar Nizhiviju un Vasiljevu 1naa mainjaa jasaspelejas,kur vinjam vel nekadas saspeletibas,un pats nemaz nezinu kadaa manieree dzekam patik guut vartus,bet to jau shodien pashi redzeesim :)

Link to comment
Share on other sites

psc, ar draugu tagad noslēdzu derības - Ja LV padirš, man ar svārkiem jāiet uz skolu un jāuzkrāsojas, ja uzvaram tad šis man 2 litri cēsu izlejamo alu. Tāpēc mums noteikti jāvinnē. Es negribu iet ar svārkiem :D. Varbūt vsp nevajadzēja derēt.

Link to comment
Share on other sites

davaj, ja papišam, kā pierādījumu parādīšu bildes un rokās turēšu plakātiņu ar uzrakstu gign.lv biggrin.gif

zomg gignam laba reklāma būs. ^_^

Bet par lietu, tā kā, kas jau teica puišiem jauzvar, lai māmiņām tā būtu kā dāvana.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...