amnezija Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Es caur no-ip.com uztaisīju domēni, bet radās problēmas un izdzēsu to, bet kad mēģināju to pašu domēni uz tās pašas IP uztaisīt no jauna viņš man rāda, ka tāds domēnis jau eksistē, lai gan esmu to idzēsis un ka kāds to paspēja aizņemt ir neiespējami, jo es pēc izdzēšanas jau uzreiz minūtes laikā meģināju atjaunot to un tā darīju visu laiku līdz šodienai, bet vēljoporjām rādas, ka domēnis ir aizņemts. Varbūt kādam ir bijušas līdzīgas problēmas ar free domēniem un ir gadījies, kas līdzīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Loģiski! Domā, viņiem dns atjaunojas ik pēc minūtes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 15, 2008 Author Report Share Posted April 15, 2008 Nu apmēram kāds būtu laiks? Cik pēc pieredzes tieši no-ip.com dns serveris atjaunoja ātri domēņus un izdzēsa vecos. Diena nebūtu pietiekami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Cik nu pašam ir nācies ar šāda tipa lietām saskarties, Latvijā subdomēnu reģistrācija notiek apmēram dienas laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 15, 2008 Author Report Share Posted April 15, 2008 tu maz izlasi visu līdz galam, ko tev jautā vai nejautā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Es neizmantoju nekādus jobanus no-ip. Ja Tev nepietiek ar to, ko zinu par Latviju, tad ej uz no-ip forumiem un prasi tur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now