tipa elvis Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Tjipa ta es uztaisiju tadu smuku mapiti ,bet vinjai texturas bija galigi garam gribeju ielikt kadu neorginalu izdariju ka pamaciba raktits uzraktiju precizu wad nosaukumu nu taja vieta kur jaraksta un izmet eroru ka tipa wad nav atrasts . KA TAS VAR BUT ? es simts reizes parlasiju!!! es domaju par to lai tas iekompilejas mape a un ka man izdarit lai kads txt fails ar mapes apraktu ladejas lidzi mapei ? P.S. Kas vaines bija nosaukumam es tik centots to padarit redzamu lai kads atbildetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 E: WARNING: Unable to load xxxxx\.wad S: Nepareizi norādīts wad nosaukums/atrašanās vieta. Iespējams ka wad ir bojāts. Šī kļūda mēdz gadīties arī vecā labā "too many wads" dēļ vai pat kļūdains brush/texturēšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 Tam vadam nevajadzetu but boajatam un vins stav cstrike mape un es noradiju wadfails.wad a vei tad janorada c:/programfiles/cs/strike/wadfails.wad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted April 15, 2008 Author Report Share Posted April 15, 2008 ew nu ludzu palidzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now