laucinieks Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Man ir Jautājums... Kā es varu uzlikt lai cs serveris palaižas automātiski pie kompja startup un automātiski minimize tur pie karoga nu labajā pusē apakšā tur kur visādas citas programmas + pulkstenis? Kad arii vinu atver vala paskatās cik playeri kāda mape trali vali un kad atkal minimize taisa tad atkal aiziet tajā vietā. Būšu ļoti pateicīgs ja saņemšu atbildi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synk Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Man ar gribētos uzzināt vai tāda lieta ir iespējama :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 pie startupa var uzlikt bet vins neminimizesies Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 a ka var uzlikt ta lai kad uzpiez minimize tad lai vins nominimizojas pie pulkstena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 trayit proga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synk Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Pasaki ko vairaak :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Ko tev bļēģ vel vairāk vajag, novelc programmu TrayIt! ko var atrast googlē jeptv. Un iemet gan serveri, gan trayit shortcut'us startupā, un vis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Ja man sitas pats serveri laizu caur consoli un ar programu trayit configos ieraktiju lai ta startejas reize ar windows taka mamma nezin ka ieslegt cs serveri nu vismaz nav meiginjusi es vienreiz pateicu lai prosta iesledz pc viss gaja Un kas pats labakais amxbans un stats ruka caur mobila netu citreiz ara kad nav ko darit var kadu izbnaot vai ja esi ciemos pievonot kadam acc utt labi sry par so offtopicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurjers Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 butu jau labi ja ta butu, bet cik zinu tad autominimize uz serveriem neiedarbojas, un ja tu doma turet serveri uz sava pc un gribi lai minimaizojas tpc lai tev netrauce neiesaku to darit, tpt nekas labs beigas nesanaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 ja laiz caur .cmd viss sanak un mana mama parasti tikai iejiet kada neta lapa taka viss chki chki Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriBuLeNs Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 (edited) Sameklē te pat kkur Trayit programmiņu un ar to arī var visu izdarīt! Rekur arī būs! Edited April 12, 2008 by GriBuLeNs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now