Jump to content
GIGN Forum

Geforce 3 Ti200 Asus 64mb Vs ATi Radeon 8500 64mb


Champions!
 Share

izveelies!?  

25 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

champion, tagad pirkt kompi ar jebkuru no taadaam videokarteem ir vienkaarshi galiigaakais stulbums. arii atsevishkji kaadu no taam pirkt. taas bija labas videokartes pirms 4 gadiem wacko.gif

bet vispaar es njemtu geforce 3 Ti, jo skaidri zinu ka tam ir pixel sheidings. paskaties vai tam radeonam arii ir, jo ja nav, tad to nav veerts njemt (saliidzinoshi).

Link to comment
Share on other sites

edd, vopshim man ir taada lieta, ka man bija ti200 a fateris vinju iesprauda savaa kompii, jo vinjam vajadzeeja ar TV-in. Taa vietaa man vinsh iedeva shito ATi, ko nopirka pa 19 ls tongue.gif ! Nu bet iisteniiba abas kartes uz cs uztur 99 fps tak6to ok.

Bet iisteniiba tas ti200 senaak baigi rullleeeeja, veikalaa 300 ls maksaaja ar visaam savaas stereoscopic brillem, tikai kam vinjas vaidigas taa arii nesapratu.

Link to comment
Share on other sites

shitaas kartes arii, ai labi po, ja neviens neko jeedziigu nevar pateikt tad njemu ATi

iekš neta ,k-kur bija salīdzināts,kā attiecas ATI & GeForce pret spelem utt...Man jau liekas,ka GeForces dažviet bija pārāks par ATI,bet dāzviet nē...

anyway abas ir labas.... thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...