Izliecies Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Izveidoju topiku, lai varētu šeit padalīties ar dziesmām, kurām esat atraduši iepriekšējas, vecākas versijas (vai, gluži otrādi, jaunākas) un tās jūs ieintersējušas ar savu skanējumu. Tad nu arī sākšu - man ļoti iepatikās Tears For Fears - Shout, kaut gan iepriekš biju dzirdējis tikai Disturbed - Shout2000 un par TFF oriģinālu man nebija ne jausmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 piekrītu, vecais Shout ir laba dziesma es atkal drīzāk ticams, ka zināšu tieši tās vecās, ne jaunās versijas ikdienā galu galā bieži klausos tādu mūziku nu kaut vai piemēri - American Pie (Madonna un pirms 30 gadiem Dons Maklīns) visiem zināmais Status Quo - In The Army Now nav viņu dziesma, to divi holandieši izpildīja (starp citu, man patika) bija Always On My Mind kuru pirms Pet shop boys izpildīja vecais labais Elviss Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Hmm. Nu Offspring - Feelings ir kavers Morris Albert - Feelings dziesmai, no kurām man patīk Offspring un vispār viens no labākajiem kaveriem, tāpat Offspring - I Wanna Be Sedated ir Ramones - I Wanna Be Sedated kavers, abas patīk. Daļu no tās Shout dziesmas biju dzirdējis vienā megamixā, pagāja kāds laiks un sanāca klausīties kaut kādu 80to disku un tur dzirdēju oriģinālu un biju patīkami pārsteigts Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 torrentos agrāk bija tāds metal hard rock covers - dahuja dziesmu, kas ir koveri. on a side note: mēs visi zinām, ka led zeppelin nokaveroja puff dadiju un queen nokaveroja vanilla aisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now