Kiwix Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=119082&ext=WMV Parasti lēcieniņi... Par kvalitāti lūdzu neaizrādīt tik traki =[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) Fonts mazliet sūkā, kvalitātei nav ne vainas un skills arī ir labs, ņemot vērā tos ciparus kādus tu tur aizlēkāji bez aizķeršanās. Un ņemot vērā, ka es tā tik tiešām nevarētu izdarīt, tad arī neatļaušos teikt neko sliktu, kaut vai tikai tā iemesla pēc. Stuff's gan garlaicīgs, un nezinu vai jēga par šādu lietu taisīt mini movie, bet nu ir ok. Edited April 7, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Cipari tiešām labie.. Laikam priekš savas meitenes taisji ja? :]] 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 taisiju gan, jo viņa spēlē cs... Bet tā kā esmu pamests... Es paspēju viņai nopirkt gredzenu no Vācijas par ~400ls... Un tad notika tas, ko negaidiju... kr4 mans gara darbs, jo es viņu mīlēju un mīlu par spīti visam ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Taisiit CS video lai iepriecinaatu meiteni! LOL, shitaadu hernju nekad nebiju dzirdeejis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 Nav te nekāda iepriecināšana... Vienkārši es viņu nevaru aizmirst... Un tas arī ir viss... Bet šis ir vairāk "cipariem cik pārlecu", jo viņai jau esmu uztaisijis pāris movie ~3-4 min garus....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Lēcieni smuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) Lecieni redzeti simtiem reižu... derētu kas jauns (skaitļi nice) Edited April 7, 2008 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 Nju mazāk redzēts lēciens būtu ar AWP izlekt bkz_goldbhop 1 daļu līdz asajam bhop+lj pagriezienam... Kad būs cits pc ielikšu to, jo baigi ilgi man renderējas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Bibo - Back To Basics arī tas bija Mūvijs, neslikts lēcienu ziņā Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ieliec gribu redzēt ka tev sanāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Sintai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Prosta: "Muzham tavs KIWIX" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 KIWX tu tici vinjai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Un, lai aizmirstu viņu, tu taisi cs kreedz jumping MOVIE? Diezgan gudri! Sintija ar gredzenu pa 400ls un cs mūviku aiztinās Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) looooooool, 245 juniti un viņa tevi pameta? neprātīgā! nu reāli nebēdā ar šitādiem lecieniem tu jebkuru dabūsi, saliec draugiem.lv savus mūvikus un nevarēsi atkauties no čiksītēm :PPPPPPPP~~~~~~ possible, ka viņai nepatīk tādi kz džampinga tipa džeki... hmm, kiwix, viņa mircā sēž? varētu es viņai parādīt savu džampinga mūviku kā es varu pārādīt savus džampus, ja es nezinu kā viņu uzmeklēt, kiwix, dod hintu! Edited April 7, 2008 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 (edited) Sintija ar gredzenu pa 400ls un cs mūviku aiztinās Pa to es vsp klusēju labāk... Jo tas gredzens ir nevis pie viņas, bet gan Daugavā... Lap te jau aizgāja offtopikā, jo es parādiju kā lecu lj un visssss!!!!!! EDIT. slow hands rādi ko māki...!!!! EDIT.2. Mūvijā ir iekļauts tikai viņas vārds... Zini tāda sajūta, ka viņa tos mūvijus ir redzējusi.... Jums vispār, manuprāt, nav darīšana gar manu dzīvi, bet gan tikai par tiem lēcieniem, kurus parādiju!!!! Thats all!! EDIT.3. Eju gulēt Paldies par uzmanību!!!!!!!!! Slēdzat ciet, kamēr nav pierakstīts vēl ar visādiem šitiem, kas nav par mūviju! Edited April 7, 2008 by kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lii. Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 nice movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Diezgan normali 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now