kong1 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Tatad sanaca baigā šaize ;d. sakas viss ar stridu bet tagad gribu tav 4uvakam nonest kompi! ar skype vien nesanak un virusu suti6anu ari nesanak iesakat man kā vel vārētu nonest viņam pc? P.S Paldies visiem Gudrajiem cilvekiem kas palīdzēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Kas citam bedri rok tas pats tajaa iekrit !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 pamēģini lomiku ja nepadodas, ņem talkā buldozeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Nāksies vien mācīties ja nemaldos C++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ja tu nevari pats izdomāt, kā nodarīt kaitējumu, tad neesi pelnījis tādu iespēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong1 Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 doh XD es jau nesāku jobt vinš sāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Klausies beidz kā sīkais uzvesties.... Tagad ir Viņš sāka, vēlāk būs mans tētis tavam tētim... Uzliec FW normālu, piezvani viņa ISP un pasaki ka tāda un tāda IP izplata vīrusus un ceri ka viņam sanāks sūdi (Šaubos vai tagad tā dara, bet pirms kādiem 6 gaadiem gan tā varēja panākt, ka netu atslēdz.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Lecteram ir pareizs domu gājiens. Pasaki, ka uz viņa PC atrodas p2p programmatūra, kas tā visticamāk ir. Tagad baigos sodus par to liekot. Var jau arī teikt, ka vīrusus izplata, bet ja izrādīsies ka tā nav, pašam var sūdi sanākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 labi, te nav fantāziju pasaule. šito variet turpināt spam sadaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts