Jump to content
GIGN Forum

Nāc Tik Bariņā...


GriBuLeNs
 Share

Recommended Posts

Noskatās!



Nevar Back Down
Mazliet par filmu - Drīz pēc pārcelšanās uz jaunu pilsēteli cīņas mākslu pieprotošs vidusskolnieks atrod nelegālu cīņu vietu, kur gan uzreiz piedzīvo pazemojošu sakāvi. Pēc zaudējuma saņēmis nāves draudus savai ģimenei. Puisis uzmeklē kādu vientuļnieku - senu cīņas mākslu meistaru, un lūdz tam palīdzību sava prāta un prasmju trenēšanā, lai pēc mēneša spētu uzvarēt cīņā, uz kuru viņu izaicinājis vietējais kaujas mākslas meistars.
Žanrs - Drāmas, spriedzes un piedzīvojumu.
Traileris - Te.
Novilkt var - Te.

SuperHero Movie - SuperVaroņu Filma
Mazliet par filmu - Pēc ģenētiski modificētas spāres kodiena vidusskolas neveiksminieks Riks Rikers iegūst pārcilvēciskas spējas: neticamu spēku, necauršaujamu ādu un tā tālāk. Riks to visu nolemj izmantot cēliem mērķiem un kļūst par Spāri - noziedzības apkarotāju, kas slēpj savu seju zem maskas. Vai Spāre, bruņots ar neticamu spēku, ātrumu un ļoti neērtām zeķubiksēm, spēs izglābt pasauli?
Žanrs - Parodija, komēdija.
Traileris - Te.
Novilkt var - Te.

Стритрейсеры - Strītreiseri
Mazliet par filmu - Notikumi risinās Pēterburgas naksnīgajās ielās, kur laiku pa laikam satiekas pilnīgi atšķirīgi cilvēki - sākot ar hakeri Stjopu, "zelta puiku" Koroļovu, ekstrēmistu Dokeru un beidzot ar satriecošo skaistuli Katju. Viņus visus vieno kopīga kaislība - stītreisings. Šiem cilvēkiem benzīns ir asinīs.Bet vieniem risks un ātruma izaicinājums garantē kārtējo adrenalīna devu, bet citiem tas ir veids kā nopelnīt prāvu naudas summiņu. Un tomēr tas ir risks, par kuru var nākties dārgi maksāt, pat ar savām un citu asinīm...
Žanrs - Asa sižeta.
Traileris - Te.
Novilkt var - Te.

Crank - Adrinalīns
Mazliet par filmu - Pieredzējušā killera Čeva Čeliosa asinīs ir ielaista inde, kas viņu nogalinās, ja Čeva pulsa biežums nokritīs zemāk par noteikto atzīmi.Visas filmas garumā puisis aktīvi uzdarbojas, nodarot ļaunu arī mierīgajiem iedzīvotājiem, demolējot, šaujot, skraidot, ārdoties.Čevs pat (atvainojiet) izdrāž savu meiteni simtiem pāru cilvēku priekšā, kuri, turklāt, nemaz nav pārsteigti par šādu skatu
Žanrs - Asa sižeta, piedzīvojumu, drāma, komēdija.
Traileris -

Novilkt var - Te.

I Now Pronounce You Chuck and Larry - Pasludinu jūs par Čaku un Leriju
Mazliet par filmu - Bruklinas ugunsdzēsēju depo lepnums - ugunsdzēsēji Čaks (Adams Sandlers) un Lerijs (Kevins Džeimss) ir nešķirami draugi - allaž sāns pie sāna, gatavi ik brīdi mesties viens otram palīgā. Lerijs reiz, ugunsgrēka vietā, pat izglābis Čakam dzīvību un drīz pienāk brīdis, kad Čaks var atdarīt savam glābējam - uzdodoties par Lerija dzīvesbiedru, lai tas varētu nokārtot ar dzīvības apdrošināšanu saistītas formalitātes. Neviens taču tāpat neuzzinās?Tomēr viņu mazais noslēpums drīz nonāk avīžu pirmajās lapās, un nu abiem nākas improvizēt jaunlaulāto lomā.
Žanrs - Komēdija.
Traileris - Te.
Novilkt var - Te.

Step Up 2 the Streets - Solis augšup 2
Mazliet par filmu - Skaistā un karstasinīgā ielu dejotāja Endija nolemj mācīties Merilendas mākslas un deju skolā. Skola ir elitāra, bet viņa pati nāk no pavisam parastas vidusšķiras ģimenes. Tāpēc Endijai nākas smagi mācīties un cīnīties par savu vietu uz deju grīdas un ārpus tās. Deju stundās Endija sastop skolas labāko dejotāju Čeisu, un drīz starp abiem jauniešiem rodas jūtas. Tomēr rodas nopietni šķēršļi, kad Čeiss un Endija nolemj piedalīties nelegālās ielas deju sacensībās, kas draud ar izslēgšanu no skolas...
Pēc mana vērtējuma Step Up pirmā daļa bija daudz labāka.
Žanrs - Drāma, romantika.
Traileris -

Novilkt var - Te.

The Eye - Acs
Mazliet par filmu - Divu gadu vecumā Sidnija kļuva akla. Pavadot ilgus gadus pilnīgā tumsā viņa pacietīgi gaidīja to brīdi, kad atkal spēs redzēt... 18 gadus vēlāk viņas cerības ir piepildījušās - ārsti transplantē Sidnijai donora acs radzeni. Taču drīz Sidnija saskaras ar dīvainu parādību - viņa redz briesmīgus un izkropļotus cilvēkus, ko citi neredz. Un, ieskatoties spoguļattēlā, savas sejas vietā viņai pretī lūkojas sveša meitene...
Žanrs - Šausmu filma, trilleris.
Traileris -

Novilkt var - Te.

The 11th Hour - 11. stunda
Mazliet par filmu - Vienpadsmitā stunda raksturo to brīdi, kad izmaiņas vēl ir iespējamas. Filmas pamatā ir veiktie pētījumi par to, cik tālu cilvēce ir nonākusi šobrīd - kā mēs dzīvojam, kā ietekmējam zemeslodes ekosistēmu un ko mēs varam darīt, lai mainītu ceļu, kurš ved cilvēci uz bezdibeni. Veiktos pētījumus un situācijas skaidrojumu komentē dažādu nozaru un dienestu eksperti no visas pasaules, ar kuru palīdzību būs skaidrāk saprotams tas stāvoklis, kurā šobrīd ir nonākusi mūsu planēta.
Žanrs - Dokumentāla filma.
Traileris -

Novilkt var - Te.

Drillbit Taylor - Izdzīvošanas skola
Mazliet par filmu - Trīs draugi - Raiens, Veids un Emits izbauda pirmo dienu vidusskolā. Viņu sajūsma noplok brīdī, kad viņu ceļā parādās Filkins - jauniņo vidusskolēnu terorizētājs. Bailes no kārtējā pazemojuma un izdzīvošanas instinkts liek jaunekļiem ķerties pie pēdējā salmiņa - viņi ar sludinājuma palīdzību sameklē labāko un arī finansiāli izdevīgāko miesassargu Drilbitu Teiloru, kurš ir ar mieru iemācīt vārguļu trijotnei gan fiziskos, gan arī psiholoģiskos aizsardzības paņēmienus.
Žanrs - Komēdija
Traileris - Te.
Novilkt var - Te.

The Longest Yard - Futbols aiz restēm
Mazliet par filmu - Amerikāņu futbola pussargs Pols Krūvs (Adam Sandler) nokļūst aiz restēm - jau tā neapskaužama situācija, bet viss kļūst sliktāk, kad cietuma uzraugi liek no dažādos noziegumos apsūdzētajiem cietumniekiem izveidot futbola komandu. Pēc būtības ne gluži komandas cilvēki, ieslodzītie apvienojas pret kopējo pretinieku komandu - sargiem. Viņiem ir viens mērķis - atriebes pilna spēle bez noteikumiem.
Žanrs - Komēdija.
Traileris -

Novilkt var - Te.

Click - Klik
Mazliet par filmu - Maikls Ņūmens ir tipisks darbaholiķis, kurš maz uzmanības velta savai ģimenei par spīti tam, ka viņam ir burvīga sieva un tikpat burvīgi bērni, kas prasa uzmanību tieši tad, ka par visu vairāk pasaulē gribas paskatīties televizoru. Starp citu, televizoru ieslēgt arī nemaz nav viegli, jo uz galdiņa ir pultis visam, tikai ne TV. Maiklam gadās necerēta laime, jo veikalā viņš atrod universālu pulti, kas der visam! Par vēl lielāku laimi izrādās, ka pults kontrolē tiešām visu - var nogriezt klusāk sievas balsi, var no kadra aizvākt bērnus, tikt galā ar priekšnieku, var galu galā patīt savu dzīovi uz priekšu un atpakaļ.
Žanrs - Komēdija.
Traileris -

Novilkt var - Te.

Resident Evil: Extinction - Nezūdošais ļaunums: Iznīcība
Mazliet par filmu - Ir pienācis pasaules gals...
Eksperimenta rezultātā radītais vīruss, ko "Umbrella Corporation" doktora Īzaka vadībā izplatījusi pa visu pasauli, pārvērš cilvēkus par zombijiem. Tā kā pilsētās uzturēties nav droši, grupiņa izdzīvojušo bruņota konvoja pavadībā dodas ceļā pa tuksnesīgiem ceļiem. Viņi meklē ļaudis, kas izdzīvojuši, netiekot inficēti. Tikmēr organizācija, kas vainojama vīrusa izplatībā meklē sievieti, kura ir sevī slēpj vīrusa izārstēšanas noslēpumu un ir visu eksperimentu būtība - Alisi. Tomēr arī Alise meklē doktoru un nerimsies, iekams ļaundari nebūs saņēmuši sodu un vīrusa izplatība - apturēta.
Žanrs - Asa sižeta.
Traileris - Te.
Novilkt var - Te.

Good Luck Chuck - Lai veicas, Čak!
Mazliet par filmu - Viss sākās toreiz, kad Čārlijam Loganam bija desmit gadi. Pudeles griešanas spēlē viņš atteicās nobučot kādu netīkamu meiteni, un viņa uzlika Čārlijam lāstu. Pēc divdesmit pieciem gadiem Čārlijs ir veiksmīgs zobārsts, taču lāsts joprojām darbojas. Lai kā meklētu, viņš nespēj atrast īsto meiteni. Vēl ļaunāk - savas bijušās draudzenes kāzās viņš uzzina, ka katra sieviete, ar ko viņš pārgulējis, atradusi īsto mīlestību ar nākamo satikto puisi. Meitenes stājas rindā, lai tikai pārgulētu ar laimes nesēju Čārliju, taču dzīve ar seksu bez mīlestības ir vientuļa. Līdz brīdim, kad viņš sastop skaisto un nepieejamo Kemu. Kad abu attiecības beidzot ievirzās romantiskā gultnē, Čārlijam jāspēj atbrīvoties no laimes nesēja lāsta, lai viņa sapņu meitene neaizietu pie nākamā sastaptā puiša.
Žanrs - Romantiska komēdija.
Traileris - Te.
Novilkt var - Te.

Transformers - Transformeri
Mazliet par filmu - Tas ir aizraujošs un mūsdienīgs stāsts par Transformeriem - milzīgiem robotiem, kuri atceļo uz planētu Zeme no kādas tālas planētas. Lai neatklātu savu patieso būtību, Transformeri slēpjas, pieņemot dažādu transporta līdzekļu - mašīnu, helokopteru un arī elektronisko ierīču izskatu. Cīņa starp miermīlīgajiem Autobotiem un ļaunajiem Deceptikoniem risinās par kādu milzīgu enerģijas avotu, kurš paslēpts kaut kur uz planētas Zeme. Ar tā palīdzību Deceptikoni iecerējuši pārņem varu visā universā. Cīņā nejauši tiek iesaistīti Sems un Mikaela, divi vidusskolas studenti, kuri paši nezinādami ir saistīti ar enerģijas avotu.Tā ir cīņa starp labo un ļauno, Autobotiem un Deceptikoniem, cilvēkiem un robotiem, kurā visiem jāapvienojas, lai kopīgiem spēkiem glābtu Zemi.
Žanrs - Piedzīvojumu, asa sižeta.
Traileris -

Novilkt var - Te.

Par visām nepilnībām ziņot man, nevis spamot forumā! :whatever:

Vēlāk papildināšu vel! :khehehe:

Lai jums laba skatīšanās. :partytime:

NAV KOPĒTS, PATS RAXTĪJU! :rolleyes:
Edited by GriBuLeNs
Link to comment
Share on other sites

Biju viena citā weba forumā ieraxtījis, bet te šis topiks labāk izskatīsies... :)

Jēga tāda, ja cilvēkam garlaicīgi viņš varēs filmu noskatīties... :D

Nejau visi apraxti ir kopēti....

:superlol: Mazliet stulbi sanaaca?

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

Nevar Back Down - Laba filma

SuperHero Movie - Psc, jānoskatās

Стритрейсеры - Nepatīk

Crank - Veca, kā zeme, bet laba filma..

I Now Pronounce You Chuck and Larry - Nēesmu vēl redzējis, bet sāku kačāt.

Step Up 2 the Streets - Noskatījos 3 reizes, neapnika, gribu vēl un vēl. Patiešām laba filma.

The Eye - Izskatās treilerī kruta, kačāju.

The 11th Hour - Nepatīk

Drillbit Taylor - Nice!

Click - Redzēta, bet aizmirsu, kačāju :)

Resident Evil: Extinction -

The Longest Yard - Redzēta, ir arī redzēta vecā daļa(80 gados) Šī versija ir taisīta jau mūsdienās ;)

Good Luck Chuck -

Transformers - Laba un aizraujoša, spēle arī normāla.

Paldies...

Link to comment
Share on other sites

Pietam linki ir uz danger.lv, UN krievu valodā.

Es teicu, ka raxtiju es, bet neteicu, ka katru filmas apraxtu es raxtīju!

Malacis. Pēdējās četras rindas pats uzrakstiji. Medaļa tev.

a kāda jēga no tevis rakstītā?

Tas ir jautājums tu loh. Jēga no jautājuma ir tāda, ka es vēlos uzzināt atbildi uz to.

Edited by minOrity
Link to comment
Share on other sites

Tik tiešām, paša rakstītas ir pēdējās četras rindiņas.

Nesaprotu es, kāds tolks no šitā visa. Vieglāk ir ieiet http://www.forumcinemas.lv un apskatīties vajadzīgo filmu ar visām bildēm, gadu, izdevēju utt, nekā meklēt pa forumu vienu topiku, kas jau pēc dienas būs entajā lapaspusē.

Crank - Adrinalīns

Mazliet par filmu - Pieredzējušā killera Čeva Čeliosa asinīs ir ielaista inde, kas viņu nogalinās, ja Čeva pulsa biežums nokritīs zemāk par noteikto atzīmi.Visas filmas garumā puisis aktīvi uzdarbojas, nodarot ļaunu arī mierīgajiem iedzīvotājiem, demolējot, šaujot, skraidot, ārdoties.Čevs pat (atvainojiet) izdrāž savu meiteni simtiem pāru cilvēku priekšā, kuri, turklāt, nemaz nav pārsteigti par šādu skatu

Žanrs - Asa sižeta, piedzīvojumu, drāma, komēdija.

nu lol, kā filma var reizē būt gan asa sižeta, piedzīvojumu, drāma un komēdija?

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Forši, tikai ieteiktu to fonta spilgti zaļo krāsu nomainīt uz kādu citu, citādi man personīgi baigi acīs duras!

Link to comment
Share on other sites

SkaM^ - Jā, nebija gan ko darīt, bet kā redzi atradu nodarbi...

minOrity - Ja nepatīk links kuru iedevu tad pats vari meklēt! Atbildēju jau uz Tavu jautājumu!

Endijs_Dzerkalis - Tā kā palasīju + noskatījies esmu tpc spriedu!

Traffic - Neesmu gan tikai pēdējas 4 rindas raxtījis! Ja nemāki lasīt, iegādājies brilles! Sākumā nosakties filmu un tad runā!

duplets - Vēlāk lkm nomainīšu kad likšu vel klāt filmas... :)

Link to comment
Share on other sites

Nav jзga no "Novilk var te", jo var bыt , ka tur nav daudzi registrзjuрies.

Tapзc vareji vienkвrрi bez tв iztikt. Sava veida spams, jo neviens neprasоja, lai tu dod to adresi.

Оsвk sakot bыппроtр пхп.

Link to comment
Share on other sites

Strītreiseri. Lielāku mēslu sen neesmu redzējis. Švaks pakaļdarinājums Fast and Furious. Sižets murgains, uzņemts sūdaini un pats labākais, ka viņu faking neraustīja, ka viņa brāis ir nogalināts!

Topiks diezgan stulbs, jo visas šīs filmas ir populāras. Labāk būtu uzrakstījis par mazāk populārām, bet labām, piemēram, Bachelor party 2 : The Last Temptation. Ak, jā - viņu aprakstus forumcinemas.lv jau dabūt nevar :muahaha:

P.S.

Var būt piemēram, drāma ar komēdijas elementiem. Nebūs takš komēdij-drāma vai drām-komēdija. Būs drāma, komēdija. Tā lūk :thumbsup:

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Traffic - Neesmu gan tikai pēdējas 4 rindas raxtījis! Ja nemāki lasīt, iegādājies brilles! Sākumā nosakties filmu un tad runā!

Pilnīgi bezjēdzīgs un debīls topiks, kas vēl pastiprināti piesātināts ar idiotismu. Jau šis mans citētais teikums satur tik daudz daunismus, ka, ja es būtu stāvot kājās to lasījis, es uzreiz apsēstos.

Pastāsti man, o, viedais GriBuLeNs (vienkārši pizģec nika rakstība), kā var cilvēks, kas nemāk lasīt, to iemācīties iegādājoties brilles? Kāpēc trafficam ir jānoskatās filma un tikai tad jārunā, ja viņš jau tagad var pateikt, ka tie apraksti ir izkopēti no forum cinemas, pieliktas debīlas krāsas virsrakstiem un pats esi pielicis teikumu "NAV KOPĒTS, PATS RAXTĪJU!", kas ir vienkārši MEGALOL, jo ir gan tie teksti kopēti.

Filmas - nezinu, varbūt kādas divas ir skatāmas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...