frzn Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Shorit speleju CS:S. un pamaniju vienu interesantu niku...Citiem jau tas nekas iipash neliksies, bet es pats pirmoreiz tadu veida niku redzu, es vinjam pa angliski paprasiju no kurienes vinsh i, teica ka no Araabijas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 nick jau zaibis tikai tev fps baigi zems.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 (edited) Un kas tur tads, es a biezak speleju zviedrijas serveros nekaa gign serverii un tur ar briziem viniem liekas divains niks kaa piem Dj erix ēd, vai Besī ārā fps! Ps. zvera patik tavs fps- man sai kartee ir viens no labakajiem fps(60-90) Edited October 15, 2004 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted October 15, 2004 Author Report Share Posted October 15, 2004 jasagaida z-sveetki, daavinas jaunu videokarti...tad viss buus 4ikeniekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo [CCCP] Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 kur css var nokacaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 njaa interesanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 cik es atceros man par shito prikolu staastiija , tas ir kaut kas liidziigs savam spraylogo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 no Sauda Araabijas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted October 15, 2004 Author Report Share Posted October 15, 2004 nav ne jausmas, vnk pateica Arabia sodien vinju 3 reizes redzeju css.battle.lv ja vaig variet paprasiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Nu nez... kaut ka neticas, ka kads cilveks, kurs ir no Arabijas naks spelet Latvijas serveros, bet viss jau var buut. Par to vai niks ir interesants nevaru spriest, jo nesaprotu, kas tur rakstits, bet nu izskatas jau smuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 a kaapeec Sauuda Araabija ? tik pat labi AAE . Un nav jau tas tik aarpraatiigi diivaini Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 whateva..priecaajamies ja tieshaam kaads araabs ir atradis gign serveri un priecaasimies ja tas ir kaads latvieties kas iemaacijies araabu valodu.. p.s. diez kur ir palikusi karte cs_arabstreets...zbis kuula karte bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 nu i neticu ka no SA vai AAE kaads dzeks speletu CSS LV serveros... tur tachu socioekonomiskais staavoklis ir pilniigaa haosaa, 0.5% no iedziivotajiem ir bagaatie, pie tam nereaali bagaati pat prieksh musu standartiem (vinjiem ir nafta) un paareejiem veicas, ja vinji normaali eest dabuun, izspiezhot naudu no tuuristiem vai nokaujot savus kamieljus.. p.s. es piemeram css speeleeju ar niku, kam ir latvieshu burti. ja iesleegtu japaanju fontu, piemeram, tad vareetu arii taadu orientaalu niku uzlikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now