Jump to content
GIGN Forum

Amsterdama..


overmind
 Share

Recommended Posts

Japs! Aizej uz pisanas sovu! 40Eur. Panem kadu smuku ielasmeitu, bet nenem polietes, jo vinam ir aids, bet vinas ir nenormali smukas! Izdarz negerieti vai aiziati! Uzpipe zaliti! 6.5eur white widow milziga pipe visai dienai kaifs! Panem senes!

Link to comment
Share on other sites

:angelic:

un ja tu pērc zāli, tad nepērc no džekiem uz ielas (tādu tur būs daudz), būs sūdi jums abiem. tam ir domāti coffee shopi!

ā,un neaizmirsti apmeklēt foršo peņa strūklaku:

penis.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nu par cenām runājot - nav tādas kā visur eiropā. Varbūt sabiedriskajā ēdināšanā & stuff, bet, kad tur biju tieši pirms gada un iegāju pārtikas veikalā, patīkams bija mans pārsteigums, ka tur viss ēdamais nemaksā tik astronomiski, kā, piemēram, Francijā. Cenas nedaudz bija virs Latvijas līmeņa, bet kopumā nebija tik traki. Bet tā tur ir forši. Jauks pirmais iespaids, izkāpjot no rīta no autobusa un ieraugot pirmo vietējo - mentu, kas tin kāsi :)

Un jā, visas tās kūkas, sēnes, pīpējamie brīnumi kā arī sarkano lukturu rajoni runā paši par sevi ;)

Link to comment
Share on other sites

Šajā nedeļā sanāca būt Amsterdamā. Iegāju bārā, kur aliņš 1L 7.50 eirikus maksāja un noteikti nopērc jebkurā kofiishopaa ietītu zāli 1g par 3,50 eiro, nepērc halucigēnās sēnītes par 1 eiro galīgs bullshits. Noteikti apmeklē Sex muzeju, jo tur ir rēcīgas figūras. Iegriezies Sarkano luktur rajonā tur ir ieprieksh minētais pishuks.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...