Jump to content
GIGN Forum

Cs Movie


Scraty
 Share

Recommended Posts

ielikšu te, jo gribu lai manu muviku noskatās pēc iespējas vairāk cilvēki.

Parasti taisu muvijus ar saviem frragiem, bet šoreiz, pārmaiņas pēc, netaisīju par sevi, bet par pasaules labākajiem spēlētājiem (SpawN, Walle, f0rest u.c). Visi fragi ir -5 no dažādiem, augsta līmeņa turnīriem.

Garums: 0:03:55

Svars: 139 mb

Download:

1 daļa: http://Scraty.filer.lv/movie-/file-movie_part1.rar.htm

2 daļa: http://Scraty.filer.lv/movie-/file-movie_part2.rar.htm

mūvikā neliku parak daudz effektu, jo gribēju lai tas ir tīrs un viegli skatāms.

Ja noskaties, lūdzu ieliec arī komentu.

Link to comment
Share on other sites

Vispār jau filmiņai nav ne vainas. Patika man pati ideja, fragi un doma kā tas viss ir apstrādāts, bet smagi klibo kvalitāte un jūtams pieredzes trūkums šajā jomā. No otras puses prieks, ka vismaz centies kaut ko darīt, un nākamreiz noteikti būs labāk. Nekļūdās tikai tie, kuri neko nedara un smird savā nodabā. GL :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Sajūta tāda, ka esi centies, bet nav izdevies. :) Fragi protams ir lieliski, taču apstrāde ir visnotaļ slikta. Pirmkārt jau acīs cērtās asie peles pagriezieni hltv lookos un zemais fps pie kāda uzņemts video. Textūras arī liekas pretīgas, bet nu tā varbūt skaitās kā gaumes lieta un par to nestrīdēšos. Effekti neizteiksmīgi un bērnišķīgi. Varēji jau arī video paskaistināt ar izteiksmīgākām krāsām. Katrā ziņā tavs iepriekšējais darbs man patika labāk. 4.5/10 ^_^ Veiksmi turpmāk!

ftw. sveicieni protams maniem saldumiņiem [fragmentam ar drauģeļiem un stilīgajam Ducatii]. Nojaušu, ka gan jau kaut ko jēlu iepirdīsiet arī šeit, taču nevajag sapriecāties, ja jūsu stulbībām nenāk pretī pilnīgi nekas. :mIm:

Link to comment
Share on other sites

ļoti patika dziesma. ^^. :) ,bet tas ingame sound nebija tīrs, man austiņas čarkstēja. A varbūt tas ir man vienīgajam. : /

mūvijam nav ne vainas, viņš centās. ;)

good luck. ;)

Edited by emys
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...