Jump to content
GIGN Forum

Probleemas Ar Adminu Uzlikshanu


Recommended Posts

Shovakar liku savam draugam acc...

ieliku visu pareizi (10 reizes paarbaudiiju) gan users.ini gan ieksh amxbans admins. Uztaisiiju mapchange, kad tas draugs konekteejas serverim, kad vinjsh nav ievadiijis paroli, vinjam radaas -> "You have no entry in this server". Tad vinjsh ievada setinfo _pw [vinja parole] konekteejas un vinju ielaizh serverii. manaa consulee raadaas, ka vinjsh konekteejas un vinjam ir visi flagi, ko es esmu uzlicis. tachu kad vinjsh consulee raksta kaut kaadu komandu, piemeeram amx_who, vinjam raada - You don't have access for this command.

Es jau esmu pamaniijis to, ka man adminus nevar uzlikt vairaak par kaadu noteiktu skaitli. Vienmeer, ja es kaadam jauninjajam dodu acc... man kaads ir jaaizmet, lai tikai vinjam iedotu acc un tas stradaatu..

tapeec es secinu, ka probleema ir ieksh amxbans (varu arii kljuudiities). ieksh admin_sql.sma faila MAX_ADMINS paarliku no 65 uz 360, bet tik un taa nestradaa. Lietoju nika regjistraacijas skriptu.. varbuut tas kko draazh?

varbuut vaina nav tur? idejas?

luudzu paliidziet!

P.S. amxbans veidoju peec šīs pamaciibas!

Link to comment
Share on other sites

Man bij tāda pati problēma! Es atradu 1 saitu angliski kur bij rakstīts kā uzstādīt amx bans un tur es atradu šo: ka nevar būt ieslēgts plugins gan admin.amxx gan admin_amxbans.amxx, jo kad man abi bij ieslēgti visss itkā ok - admins iet serverī parādas iedoti acc flagi itkā bet neviena komanda nestrādā. Takā ja lieto amxbans 5.0 vajag izvēlēties vai adminus ielādēsi no users.ini vai no amxbans datubazes (man tā liekas). Man admini ielādējas no amxbans datubāzes un plguins.ini sākas šitā:

; Admin Base - Always one has to be activated

amxbans.amxx ; AMX Bani

;admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)

admin_amxbans.amxx ; admin base - Amxbans SQL

;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)

Cerams kādam palīdzēju ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...