Monkey D. Luffy Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Saljut! (Nezinaju kur isti iemest sho, ludzu parvietoiet ja neder sheit) Pieteikums: Mans bet NAF MANS! No ka viss sacies?! "Chill" admins atrod mani online! (hi-hi ja... tas ir iespejams) anonym : sveiks Luffy : a?! anonym : chila pieteikumu uzrakstiji! esmu csdm rec grupa chilaa Luffy : ???? anonym : vnk sasveicinaties Luffy : amn... sk! ^^ Saljut! anonym : butu tev licis rec ja butu paspelejis vairak-vispar tevi nesmu redzejis cdma Luffy : reti speleju! ka neka jau 700h anonym : gignaa tev 700H,bet chila nesmu sastapis tevi Luffy : whata fuck the chila? anonym : nesaprotu par koiet runa? anonym : nesaproti? Luffy : chila?! kas tas!? anonym : nebanosi mani par spamu? Luffy : nevaru banot!!! anonym : tu ieksh chill.lv uzrakstiiji pieteikumu pirms paris minute anonym : tas tak esi tu Luffy : paga anonym : neesi? : anonym : tas neesi tu? : Luffy : eu Luffy : parole Luffy : parole! anonym : tu nevar ieiiet anonym : tos izskatisim mes Luffy : aaa! END!?...... noup! ...ieieju taja neriali slepena vieta, kur tikaj PAPA var but! un ko es redzu?! neee.... SAVU PIETEIKUMU! chat: anonym : tatad tas esi tu ja? anonym : tad jau saprati ko es gribeju teikt ja? anonym : tas es itu ja? hi-hi! Negribeju tur to ta atstat! Un seko mana atbilde: atkal chats: anonym : kas rakstija pieteikumu? anonym : sita nebija smuki anonym : ko tu izdariiji??? monkey? THE END! Ja kas... neko neizdariju tam anonymam! Dzivo laimigs... talak par vinju neinteresanti! Morale shim te stastam ir tada: Naf tas ne pirmais un ne pedejais gadijums (ta es domaju) Var but jau tagad serveros skraida samuray^ -kursh ir ljoti laipns un laimigs ar savu vienigo amx_kick komandu... vai Salm kursh nesezh nekad specos, un bano chiterus speles laika, precizi, simtprocentigi, un bez iespejas apstrigt!!! Vai es... neeee! es ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Es protams atvainjos, ka te rakstu, bet kso tavs niks ari uzpeldeja sakarā ar wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 gign forumā neviens nav no tās ip rakstījis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muse Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 samuray, kads ar tavu niku ari gribeja dabut acc @ lahid! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Abu divu saruna tik sakarīga, ka prieks. Tā kā divi garīgi slimi trīspadsmitgadnieki būtu satikušies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 khe funny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Tu reāli dīvaini raksti, grūti saprast. Bet galvenā doma daudz maz skaidra. Šādu feikeru ir ļoti daudz, nav ko iespringt Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 es zinu kā tu tiki REC grupā Link to comment Share on other sites More sharing options...
miscuzii Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Arti aizveries ,kr4 šita džeks csdm.ch**l.lv dabūjis banu ar niku flowers univers(ro*cs admins),,,,mekleejam Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 jauki, ka es arī esmu kļuvis tik populārs! nē, nē, man nekur citur tiesības nav vajadzīgas, pietiek ar gignu, tā kā varat visus tos manus "fanus" sūtīt sēņot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEV Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 omg. sitadus dauņus vajag nesaprotu kats tolks no ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 a es reizēm vienlaicīgi spēlēju 3 dažādos serveros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 Es protams ari atvainojos, bet man vispar vienalga kas notiek citos serveros! Nicku panjemu no anime sereala... tatad vinju var izmantot katrs, iznjemot Gign serveros ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Paskaidrosi? Par teemu, nu ir diezgan debili ka ar tavu niku ta izrikojas, bet tur uzreiz jaraksta administracijai, citu jau neko nevar padariit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Chaks norris ? Es piemeeram neesu nevienu redzeejis, kas feiko ar manu niku.. Laikam tapeec ka neesmu populaars ;[[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 (edited) haaaaaa... pat nepamaniju! Es vienmer ta sarakstos! Iisi un atri: -mans kredo Bet Var but tas ir nogurums pec darba! Var but tape ka nesapratam viens otru! Var but ka es partaisiju chatu, izdzesis visu lieku, lai lidz beigam tu visu izlasitu! Bet viss ticamak! esmu parak dumsh! var but... Edited March 28, 2008 by Monkey D. Luffy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Mona a kada ir lahid web un server adrese tagad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 sitadus dauņus vajag nesaprotu kats tolks no ta kātam tolkas nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddog Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 vismaz lasot mazliet pasmējos čalim laikam pašam nav savs mugurkauls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts