Jump to content
GIGN Forum

Pc + Portativais

Domino
 Share

Recommended Posts

Tatad lieta tada

Man ir parastais PC un portativai un es gribu savienot lai lan un internets abiem bet man provadieris piedava velvienu IP lai savienotu 2 datorus tatad vai ir iespeja bet pas papildus ip savienot lai viss ir ?

Un kadu ruteri man vajag

sry bet melna bilde saja joma

Iesaku jebkadu bezvadu ruteri. Cena lidz 30Ls. Baigi kruta, ja vari vazaties pa maju ar portativo un ir tikls. Galvenais kad perc, lai tas butu ruteris, nevis access points vai kaut ka ta.

Beefs

Man ir parastais PC un portativai un es gribu savienot lai lan un internets abiem bet man provadieris piedava velvienu IP lai savienotu 2 datorus tatad vai ir iespeja bet pas papildus ip savienot lai viss ir ?

Un kadu ruteri man vajag

sry bet melna bilde saja joma

Es pienjemsim kad liku kaut kaadaa taadaa veidaa vispaar sasleedzu tikai visus vadus iespraudu, ruuteri un uz portatiivaa wireless un vsjo man abiem iet nets, gan pc gan portatiivaais.

Ja es esmu pareizi sapratis tad tu gribi taa lai nets buutu gan pc gan wireles portatiivajam..?

Ja taa tad es ieteiktu uzlikt savam wireless paroli, lai kaads kaiminsh nedomaa no tevii njemt netu visaadi var gadiities!

nu tad taa nopirku viss itka butu ka skatojos pamaciba bet ir viens BET

man ir nemainiga ip adrese un javada visi ip adress, subnet mask , gateway , dns server es nevar tu uzlikt to ip adress automaticaly ar to laikam stasts beidzas ? :ermm: jeb var kka izmuljat saraxtot to 192.168... man LAN bija neta nav raxtiju savu ip uz abiem izmeta kkads ip adres hernja ir :fsckinsad:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...