yuniorss2 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 (edited) ir tā ka es gribu atrast vienu lietinu kas ir "konsoles apraksts" pareizāk sakot visas komandas kas ir konsole ko katra nozīmē jo 1x skatijos uz katra burta ir pa gādām 5-6 komandām varat palīdzēt?! lai katru izmēgināt oijj daudzas nemaz nedarbojas nu ja kāds zin pasakat P.S jautāšu vissu uz reiz! Kā var apvienot tos novilktos falius no torenta???? man tur 1 filmai un spēlei ir dafiga atsevisku mapītes?? Un kā var ierakstīt download spēli -> diskā??? un kā serverim uzlikt tā ka lai taisa .dem kad ienak jauns players??? jo skatos man cstrike mape ir dafiga tadu un tad noskatos un redzu ka esmu spelejis ko darijis utt :? Edited March 24, 2008 by yuniorss2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 http://scripting.elxdraco.net/cvarlist/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Un kā var ierakstīt download spēli -> diskā??? pieļauju ka tu daudzos *.rar failus redzi kā "mapītes" jo windowsā ir kaut kāda tāda fīča. ar winrar jāatver pirmais no tiem *.rar un jāatspiež kaut kur. atkarībā no tā kas tur ir iekšā arī variē rakstīšana diskā. ja tas ir *.iso vai kāds līdzīgs formāts, tad disku rakstītājā jāņem "burn cd image" Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss2 Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 (edited) TNX pamēģināšu! ADMIN varat aizvērt šo Edited March 25, 2008 by yuniorss2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts