worm Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Tā kā šogad sanāca uztaisīt neparastas olas, nolēmu padalīties ar pārējiem savā veikumā, kā arī citi varētu savus veikumus nobildēt... p.s. nekādas ķimikālijas lietotas netika - marle, diegs un papīrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Nattye_ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 naiss ka tu to uzrakstu gign,worm dabuji gatavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 lietojot līmējamo papīru... vienkārši izgriezu burtus un uzlīmēju uz olas Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 tas gign olēns labi kā logo izskatītos Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Skaisti bus japamēģina pašam. Ielikšu foto vēlak kas iznāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 mmm.smukas,tikai kāds jau ir pasteidzies dienu iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Tiik tiešam es jau domaju ka es kautko esmu palaidis garam pec piektdienas vakara dzeršanas. Bet gign ola iskatas varena :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Krāsošanas stils diezgan defults un arī uzraksts vairāk atgādina bign, nevis gign, vēlāk mayb ielikšu savas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 kā jau teicu, nekāda ķīmija netika izmantota, tāpēc krāsas ir defaultas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 kā tu tur vari saskatīt B? lat. val klibo, ka neatšķir? savas..nez..mamma kautko šodien jau saveidoja, bet tā rīt laikam...ja būs labas ielikšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Lieldienas,tikai riiit,taakaa riit no riitaa kaut ko ar siipolinj mizaam uzmikseeshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Vaitad nav tā ka iepriekšējajā diena krāso olas un tad next day cīnas,ripina and tāda gara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 slinkie taisa rītdien Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 kā tās olas vispār krāso? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 (edited) Pāņem sīpolu mizas ievīsti marle var ari piemest klāt kadu katinju vai ko lai butu sviitraina un smukaka bet ja gribi kadu uzrakstu tad dari ka worms.. tas taa ja bez ķīmijas.. p.s. protams jāvara ūdeni labāk baltas olas bet tās esot vājākas.. Edited March 22, 2008 by Natijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Pāņem sīpolu mizas ievīsti marle var ari piemest klāt kadu katinju vai ko lai butu sviitraina un smukaka bet ja gribi kadu uzrakstu tad dari ka worms.. tas taa ja bez ķīmijas.. p.s. protams jāvara ūdeni labāk baltas olas bet tās esot vājākas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Nu mēs kad krāsojam sametam tur vel kaut kādu augu ziedus vai ko tamlīdzīgu. ā un olas liekam nevis marlēs, bet gan zeķubiksēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 nevaru nekadigi neko attachot man ir smukas olas kur es gign vieta izgriezu " Hondu" tadu pa pus olu tiesa gan ka tas butu kraninsh var pateikt tikai pec informeshanas :_) Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) Mana problēma pavisam vienkārša, nevaru ielikt attachmentā bildi- pārāk liela Ganjau kkur nohostēšu un ielikšu. Edited March 23, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Es parasti panjemu iemerceju olu uudenii, tad apkaisu ar riisiem, ietinu marlee,apsienu ar diegu un lieku varities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 dA BEST Suninjas bija slinkums mekleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 es arī iespaidojoties no worma uztaisīju samuray olu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Ir arī cits variants (vismaz izklausās) vieglāks. Nevis čakarēties kaut ko ar līmlenti, bet izzīmēt burtus uz olas ar vaska sveci. Vaska krītiņi, cik zinu, nederēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 bet ar sveci nav tik efektīvi, reizēm pavisam grūti kaut ko saredzēt, ar papīru efektīvāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Mamma ar māsu pastrādāja. Tās trīs zilās olas vienkārši r0x, nokrāsotas ar vecu melleņu zapti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now