Guest pig Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 (edited) veletos dabut uz jusu servera slotu, jo samera biezi tur speleju Edited October 2, 2004 by pig Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarnY Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 nax tev slotu uzliec uz auto join un pec 15 min pasties vai nesi ticis ieksaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 nax tev slotu uzliec uz auto join un pec 15 min pasties vai nesi ticis ieksaa neliels , be tas taaa... Kas attiecas uz pig - spele jau labi, pac ar tads tiri normals liekas, bet kauka nesen tikai uz GIGN saaki spelet, mosh kljuudos nez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 Bez slota uz GIGN servera var tikt 3 minūšu laikā, ta kā spriediet paši .................... Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 ANTIREC , daudz dirsh - un arii tapee ka personiigi iemesli, kaa nekaa es vinju paziistu diezgan labu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 antirec par debiilo vote un es gignaa tieku max minuutes laikaa kad izdomaaju speeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 unikaali. Ja tev pietiek smadzenju tikai tik daudz lai uztaisiitu shitaadu vouti, tad nu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 pig pig pig.. tfuuu , zheel ka tu taads pa debiils Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 es kaut ko gribeetu pateikt blody , extraordinary BLJED kas JUUS taadi esat ? katraa postaa ai antireceklis jo tu esi stulbs , varbuut flyers ... VARAT VIENREIZ MUTES PATUREET CIET ? zajebala , kur ieiet tur ExtraOrdinary , juus neesat nekas , tjipo no jums kaada jeega , tikai kaadam visu topicu izbojaa. ja man buutu tiesiibas juus te forumaa nebuutu ( banned 4eva) sorry par lamaashanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 es kaut ko gribeetu pateikt blody , extraordinary BLJED kas JUUS taadi esat ? katraa postaa ai antireceklis jo tu esi stulbs , varbuut flyers ... VARAT VIENREIZ MUTES PATUREET CIET ? zajebala , kur ieiet tur ExtraOrdinary , juus neesat nekas , tjipo no jums kaada jeega , tikai kaadam visu topicu izbojaa. ja man buutu tiesiibas juus te forumaa nebuutu ( banned 4eva) sorry par lamaashanos fm tieshi taapec tev NAV tiesiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 UN slota... bez tam blody teica ka vinsh labi pig paziist. Turklaat ir jaabuut speeciigam aabramam lai par shitik "gudru" vouti neteiktu ka taa ir debiila un nenoveeleetu kratiities rataa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 nee saproti fiicha taada , vinji ienaak forumaa kaa shefi , vot es esmu krutais vecis ... "nee tu tiesiibas nedabuusi , varbuut tu esi flayeris ..." ... man prosta kriit uz nerviem shitie divi , katraa postaa ir tas extraordinary , katraa topicaa rec anti , kaut gan vienam no vinjiem nav tiesiibu ... un veel daudz dirsh tas vispaar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 shii balsoshana man shodien krietni uzlaboja omu paldies pig Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 nee saproti fiicha taada , vinji ienaak forumaa kaa shefi , vot es esmu krutais vecis ... "nee tu tiesiibas nedabuusi , varbuut tu esi flayeris ..." ... man prosta kriit uz nerviem shitie divi , katraa postaa ir tas extraordinary , katraa topicaa rec anti , kaut gan vienam no vinjiem nav tiesiibu ... un veel daudz dirsh tas vispaar ... labriit. Taa dara visi. Ja kaadam no modiem/adminiem nav apnicis, tad vinji poustus padzeesh, bet taapat veeraa tiek njemti tikai tie viedoklji kuriem ir kaada noziime. Un neesmu ieveerojis ka vinj iipashi lamaatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 skaties ka tik tu neesi tas kas te dirsh alviit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 es kaut ko gribeetu pateikt blody , extraordinary BLJED kas JUUS taadi esat ? katraa postaa ai antireceklis jo tu esi stulbs , varbuut flyers ... VARAT VIENREIZ MUTES PATUREET CIET ? zajebala , kur ieiet tur ExtraOrdinary , juus neesat nekas , tjipo no jums kaada jeega , tikai kaadam visu topicu izbojaa. ja man buutu tiesiibas juus te forumaa nebuutu ( banned 4eva) sorry par lamaashanos ja tu neesi pamaniijis 99,99% gadiijumu par flyer esmu uzmineejis pareizi tad nu sorry... un pig nespeelee slikti - neesmu to nekad teicis, tu jau nu buutu mazaak dirsis, es to geku paziistu 2 gadus un ne mazums kopaa speeleets.... kautgan manis peec vecas draudziibas vaardaa paieshu malinjaa un teikshu: "Manis te nav!" ta4u ja tev akal rodas probleemas tad es par saviem vaardiem atbildu... un ja kas tad prasiet cmdr , vinjsh pig paziist veel labaak - savulaik bija mums taada paziishanaas liidz cmdr neaizbrauca uz liepaaju un pig nekljuva leciigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted October 7, 2004 Report Share Posted October 7, 2004 (edited) r0fl dauni , bljed es pigu paziizstu no JUMS VISIEM viss labaak , tur jau taa fishka ka vinjsh par shitiem tev tekstiem pa galvu jau sen grib iedot + vari necensties paprasi pigam , vinju labaak paziistu Edited October 7, 2004 by fragMachine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 8, 2004 Report Share Posted October 8, 2004 nu atcereesimies ko vinjsh pats ieraksiija maanaa pieteikumaa mazgaaju rokas nevainiibaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 (edited) nja te jau risinas tada leta mexicanu seriala sizets, bet nu any way jums nebutu vieglak satitkties un izrunaties neka skaidrot attiecibas foruma! bet tas ta off topic! P.S blody sorry ka neatbildeju uz tavu e-mail, par cik es sava emaila reti ielukojos, tad neredzeju tavu atsutito vestuli! mosh sarunajam uz nakosh nedelju ??? Edited October 9, 2004 by DeviouS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 nja te jau risinas tada leta mexicanu seriala sizets, bet nu any way jums nebutu vieglak satitkties un izrunaties neka skaidrot attiecibas foruma! bet tas ta off topic! P.S blody sorry ka neatbildeju uz tavu e-mail, par cik es sava emaila reti ielukojos, tad neredzeju tavu atsutito vestuli! mosh sarunajam uz nakosh nedelju ??? Piekriitu DeviouS.... fragMachine uzradies baigais jaatnieks baltaa zirga... Mozh kaads ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted October 10, 2004 Report Share Posted October 10, 2004 ..mosh arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts