Krishaaa Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) Es uzliku AmxBans 5.0. Pēc šis jaukās gign.lv pamācības. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=24350 Sāksim ar to ka dariju visu lēnam soli pa solim, viss itkā okey. Ieeju AmxBans pievienoju serveri, salieku adminus kā jau tas pienākas. Itkā admini salikti serveris pievienots. Eju testēt jaunos AmxBans ieeju serverī uzrakstu amx_banip You have no acceess that command :/ Diezgan debīli izklausās ka paša serverī nav acceess. Dodos un galveno servera consoli ierasktu amx_reloadadmins, tad protams man acceess atkal ir, nomainu mapi acceess atkal nav. Tā ir tā problēma ar kuru es nevaru pilnvērtīgi lietot šo brīnumu! Kāds zin kas par problēmu? Edited March 19, 2008 by Krishaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 nu modules.ini ir nonemts ; no mysql vai ka vins tur??? un plugins.ini uzliec ; admin.amxx viss ies... syo caw!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now