d3ad_nOw Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Varētu paildzināt mapping konkursu uz vēl kādu mēnesi, vismaz amnezija pabeigtu, es arī un varbūt vēl pāris cilvēku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) man gan liekas, ka vajadzētu FY mapju konkursu... pieteiktos daudzāk cilvēku un arī daudzāk nodotu. Edited March 19, 2008 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Mēseša laikā no šī brīža? I dont think so... Varētu ar vasaras brīvlaika sākšanos turpināt konkursu start tiem, kas nepabeidzi vai vēlas piedalīties vai arī jaunu, kuru drošvien būs mums pašiem jāorganizē, jo vinci mēs jau vienreiz smagi piepisām un diezvai viņš otreiz taisīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted March 19, 2008 Author Report Share Posted March 19, 2008 Tagad brīvlaikā, ātri vien var pabeigt, ja vēlas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 FY mapju konkursu... pieteiktos daudzāk cilvēku un arī daudzāk nodotu. un kurš viņas spēlēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mortalis Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 un kurš viņas spēlēs? Daudzi man pat viena ir pabeigta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now