Ritsuki Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 srry par visiem siem pedejiem postiem, laikam padaudz 3 posti paris deians laika, kk. kersos pie lietas kads nezin programu vai saitu, kur var downlodot visam kartem res failus? vnk man kartes kuram res failu uztaisit aiznems man 5-10min un man tadas kartes ir pie 20... man vienu bridi bija viens iedevis saitu kur bija visi res failu, vai ari, kur bija kkada prog kas genereja res failus =/ bet es pakasu, un ta skurs man deva vairs ar manim neruna :> so ja kads zin, plz iedodat, loti steidzigi vajg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 nu pasham uzrakstiit ir 1min ja ne mazaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 nu ne visam kartem btw, vairs envajg atradu, ja kadam vajg sakat, uplodosu to seit, mekleju google ilgu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 lol, uztaisi vienu, sakopē un nomaini nosaukumus, pēc tam vari vēl papildus pierakstīt klāt, ko vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts