JustPOKIS Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 man ir taada probleema. zinu lai kartes mazak lagotu sienas jaataisa plaanaakas nu taa vismaz visaas orginaalaajaas mapees ir bet es nesaprotu kaa lai vinjas uztaisa necaurshaujamas. lieku citaadas textuuras bet taa vai taa lodes lido cauri kaa caur papiiru jo uz otras sienas kas atrodas aiz shiss sienas pat paliek lozu melnie caurumi. nu galvenais ko gribu uzzinaat ir kaa 1unit biezu sienu var padariit necaurshaujamu!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 (edited) 1. kāpēc 3 topiki? 2. pilnīgas muļķības, tieši, jo lielāki brushi un tekstūru scalings, jo mazāk poligonos visu sadala.. oriģinālās kartes ir ar CSG tooli (- hlcsg.exe, no brushiem izveido līmeņa ģeometriju) apstrādātas, reālo sourci NEKAD nedabūsi viņām, visi brushi būs PAVISAM CITĀDĀKI pēc dekompilēšanas, tākā šitādas muļķības turpmāk nemācies un lasi tutoriāļus! Edited March 15, 2008 by snake5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustPOKIS Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 2. pilnīgas muļķības, tieši, jo lielāki brushi un tekstūru scalings, jo mazāk poligonos visu sadala.. oriģinālās kartes ir ar CSG tooli (- hlcsg.exe, no brushiem izveido līmeņa ģeometriju) apstrādātas, reālo sourci NEKAD nedabūsi viņām, visi brushi būs PAVISAM CITĀDĀKI pēc dekompilēšanas, tākā šitādas muļķības turpmāk nemācies un lasi tutoriāļus! bet tu neatbildeeji uz manu jautaajumu kaa lai uztaisa 1 unit plaanas bet necaurshuajamas sienas? kad es no .bsp nokompileeju uz .map jebkaadu orginaalu mapi vinji visas sienas un kastes taisa nevis kaa kluci bet katra siena 1unit plaana kopumaa siena sanaak 2 unit bieza jo no abaam puseem... bet es kad taa uztaisu man visas lodes lido cauri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 kad es no .bsp nokompileeju uz .map jebkaadu orginaalu mapi vinji visas sienas un kastes taisa nevis kaa kluci bet katra siena 1unit plaana kopumaa siena sanaak 2 unit bieza jo no abaam puseem... bet es kad taa uztaisu man visas lodes lido cauri ub kāpēc tew liekas ka viņi tādas muļķības dara, kur to izlasīji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The-No0n3 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) kad es no .bsp nokompileeju uz .map jebkaadu orginaalu mapi vinji visas sienas un kastes taisa nevis kaa kluci bet katra siena 1unit plaana kopumaa siena sanaak 2 unit bieza jo no abaam puseem... bet es kad taa uztaisu man visas lodes lido cauri Taa noreecos pa to postu :superlol: :superlol: Un atbildot uz tavu jautaajumu taisi biezaakas sienas Edited March 17, 2008 by The-No0n3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 kad es no .bsp nokompileeju uz .map jebkaadu orginaalu mapi vinji visas sienas un kastes taisa nevis kaa kluci bet katra siena 1unit plaana kopumaa siena sanaak 2 unit bieza jo no abaam puseem... bet es kad taa uztaisu man visas lodes lido cauri lol, es taču teicu, ka tā darīt vispār nevajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustPOKIS Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 man liekas? hammer_2008_03_17_20_23_48_64.bmppaskaties assault mape kaada ir siena tev taa izskataas pec kluca? ja tas buutu klucis vinjsh viss iekraasotos vinji visu taisa 1 unit plaanu nekas binjiem nav kaa klucis. paraadi kaadu orginaalu mapi kur iznjemot perfabus kaada siena vai kaste buutu kaa klucis nevis salikta no 1 unit plaaniem gabaliem. ja nezini tad nav ko muldeet. visi tik saka taisi biezaakas bet nafig vinjiem ir 1 unit plaaanas bet lodes nelido cauri?? nav kas atbild pff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) vinji visu taisa 1 unit plaanu nekas binjiem nav kaa klucis. paraadi kaadu orginaalu mapi kur iznjemot perfabus kaada siena vai kaste buutu kaa klucis nevis salikta no 1 unit plaaniem gabaliem. ja nezini tad nav ko muldeet. visi tik saka taisi biezaakas bet nafig vinjiem ir 1 unit plaaanas bet lodes nelido cauri?? nav kas atbild pff tu esi muļķis. mazāk dekompilē mapes. Edited March 17, 2008 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) lol, FAQ neprot lasīt un mēģina vēl kko iestāstīt.. citēju: Nav iespējams dekompilēt 100% visas kartes un Tā kā Bsp2map ir veidojušas tā saucamās trešās personas, nevis Valve, iegūtajā map ir daudz gļuku Vairākas sienas(solids) pazūd! Tās ir pašam jāatrod un jāpievieno. Sienas kļūst 1 unit plānas un to stūri saplūst, tāpēc ir katra siena jāizlabo kā redzams attēlā (vēlams arī sienas paplašināt vismaz līdz 16 unit, lai atvieglotu procesu) Edited March 17, 2008 by snake5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustPOKIS Posted March 18, 2008 Author Report Share Posted March 18, 2008 nu ta skaidrs nevajag jau uzreiz dirsties Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 lasi pamācības, tad neviens tā nedarīs! te respektē tos, kuri prot lasīt pamācības! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now