JimBugA Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Gribēju pateikt, ka rīt sāk tirgot biletes uz Slayer koncertu, kas notiks 1. jūlijā Igaunijā. Biletes cena 25Ls. Sīkāk pateik neko nevarēšu, kam interesēs tie paši visu atradīs! Cik sapratu Latvija būs tikai 500 biļešu. Kur es pirkšu biļeti neprasiet, jo man viņu nopirks Taka lietojam google un meklējam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 BLOOD!!! Tajā laikā būšu Beļģijā, bet vismaz tur arī lieliskas grupas redzēšu - Iron Maiden, My Dying Bride, Judas Priest, Kiss, Arch Enemy, Cavalera Conspiracy, Ministry, Obituary u.c. Tomēr sāpīte, ka neredzēšu Slayer, paliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 BLOOD!!! Tajā laikā būšu Beļģijā, bet vismaz tur arī lieliskas grupas redzēšu - Iron Maiden, My Dying Bride, Judas Priest, Kiss, Arch Enemy, Cavalera Conspiracy, Ministry, Obituary u.c. Tomēr sāpīte, ka neredzēšu Slayer paliek Nu tas jau nav tas sliktākais variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Pain apskauzu tevi... Slayer butu Latvija aizietu. Pagaidam nav kas brauc talak par LV :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 hzm.. jāpadomā.. psc.. vasarā tik daudz labi koncerti ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 pagaidam tikai Metallica... Kadas baumbas? Varetu uztaisiit isteniiba sadalju muuzika lai spama sadalja nebutu pilna. Vnk butu viegli uzzinat kur kads kocis u.t.t kaut ari to var uzzinat FBI majas lapa bet nu vismaz padiskutet u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Slayeru agrāk baigi klausījos, bet tagad pēc kārtīgas darba dienas nervus gribās drīzāk nomierināt, nevis uzvilkt vēl ar smagu un agresīvu mūziku. Nostaļģijas vadīts droši vien apmeklētu arī Slayer koncertu, ja tas notiktu Latvijā, bet uz Igauniju kulties man slabo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 (edited) Alvi, man labāk patik ja koncerti ir ārpus Latvijas +trips uz pāris dienām Mēs ar busu laikam baruksim taka vēl divas vietas ir Edited March 14, 2008 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 tamparampam.. kursh ta brauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTent Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Taka lietojam google un meklējam es nebraukshu tomer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now